Kiadták a figyelmeztetést: az egész országot letarolja a közelgő zivatar

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: az egész országot letarolja a közelgő zivatar

Ma napközben a déli és középső megyékben nagyobb eséllyel és számban alakulhatnak ki zivatarok, másutt erre kisebb az esély - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mint írták, éjszaka a zivatarok számossága csökken, miközben a déli, délkeleti országrészre korlátozódnak. Kedden a déli óráktól a Dunántúl nyugati, délnyugati részein, később a Dél-Alföldön is kedvezőek lehetnek a feltételek zivatarok kialakulásához. A zivatarokat rövid idő alatt jelentős mennyiségű (10-20 mm) csapadék, kis méretű jég és szélerősödés kísérheti. Kedden az északkeleti megyékben a napi csapadékösszeg nagy területen elérheti a 15-20 mm-t, lokálisan 30 mm-t meghaladó mennyiség is összegyűlhet.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

országos meteorológiai szolgálat

zivatar

eső

vihar