Brutális jégeső tarolta le a vidéki kisvárost: erre nehéz szavakat találni!

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális jégeső tarolta le a vidéki kisvárost: erre nehéz szavakat találni!

Ahogy az Időkép arról beszámolt, Szombathely alatt kapott erőre egy cella, erős jégesővel, felhőszakadással vonul. De a brutális időjárás ezt is tetőzni tudta, Olaszfán olyan jégeső esett, hogy olyat ritkán látni. 

A portál beszámolója szerint, kora délután nyugat, északnyugat felől érkeztek meg a záporok. Először Sopronál dörrent be egy zivatarcella, később Szombathely magasságában érkeztek zivatarok. Ettől nem messze, kissé délkeletre szupercella alalkult ki. A zivatarok mögött hirtelen 3-5 fokot zuhant a hőmérséklet.

De a brutális időjárás ezt is tetőzni tudta, Olaszfán olyan jégeső esett, hogy olyat ritkán látni. Egy helyi lakos osztotta meg a vihar utáni képeket Facebook-oldalán. Íme a fotók:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

olaszfa

zivatar

jégeső

vas megye