Brutális jégeső tarolta le a vidéki kisvárost: erre nehéz szavakat találni!

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális jégeső tarolta le a vidéki kisvárost: erre nehéz szavakat találni!

Ahogy az Időkép arról beszámolt, Szombathely alatt kapott erőre egy cella, erős jégesővel, felhőszakadással vonul. De a brutális időjárás ezt is tetőzni tudta, Olaszfán olyan jégeső esett, hogy olyat ritkán látni. 

A portál beszámolója szerint, kora délután nyugat, északnyugat felől érkeztek meg a záporok. Először Sopronál dörrent be egy zivatarcella, később Szombathely magasságában érkeztek zivatarok. Ettől nem messze, kissé délkeletre szupercella alalkult ki. A zivatarok mögött hirtelen 3-5 fokot zuhant a hőmérséklet.

De a brutális időjárás ezt is tetőzni tudta, Olaszfán olyan jégeső esett, hogy olyat ritkán látni. Egy helyi lakos osztotta meg a vihar utáni képeket Facebook-oldalán. Íme a fotók:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szombathely

olaszfa

zivatar

jégeső

vas megye