Döbbenet, mi van itt? Kemény mínuszokat mértek júniusban a Bükk-fennsíkon

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet, mi van itt? Kemény mínuszokat mértek júniusban a Bükk-fennsíkon

Vasárnap hajnalban a Bükk-fennsíkon egészen mélyre süllyedt a hőmérséklet, írta a Heol Kerékgyártó Róbert, miskolci geográfus közösségi oldalon tett bejegyzésére hivatkozva, aki csapatával 2009 óta kíséri figyelemmel a Bükk-fennsík töbreinek mikroklímáját. Értéke -7.1 fok volt vasárnap 4 óra 17 perckor. A 2009-es méréseik óta ez a leghidegebb júniusi  és természetesen nyári mért érték a Vörösmeteor-töbörben.

A ma hajnali órákban egészen mélyre süllyedt a hőmérséklet. Értéke -7.1 fok volt 4 óra 17 perckor. A 2009-es méréseink óta ez a leghidegebb júniusi és természetesen nyári mért értékünk a Vörösmeteor-töbörben

– közölte a Facebookon a geográfus.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

hideg

csapadék

bükk-fennsík