Döbbenet, mi van itt? Kemény mínuszokat mértek júniusban a Bükk-fennsíkon

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet, mi van itt? Kemény mínuszokat mértek júniusban a Bükk-fennsíkon

Vasárnap hajnalban a Bükk-fennsíkon egészen mélyre süllyedt a hőmérséklet, írta a Heol Kerékgyártó Róbert, miskolci geográfus közösségi oldalon tett bejegyzésére hivatkozva, aki csapatával 2009 óta kíséri figyelemmel a Bükk-fennsík töbreinek mikroklímáját. Értéke -7.1 fok volt vasárnap 4 óra 17 perckor. A 2009-es méréseik óta ez a leghidegebb júniusi  és természetesen nyári mért érték a Vörösmeteor-töbörben.

A ma hajnali órákban egészen mélyre süllyedt a hőmérséklet. Értéke -7.1 fok volt 4 óra 17 perckor. A 2009-es méréseink óta ez a leghidegebb júniusi és természetesen nyári mért értékünk a Vörösmeteor-töbörben

– közölte a Facebookon a geográfus.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

hideg

csapadék

bükk-fennsík