Kukkants be, így fest Falusi Mariann álomszép vidéki kertje: profi kertész adott neki tanácsokat + Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Kukkants be, így fest Falusi Mariann álomszép vidéki kertje: profi kertész adott neki tanácsokat + Videó

A hobbikertészeknek külön is hasznos lehet ez a videó, hiszen Falusi Mariannal együtt mi is számos tavaszi ültetési praktikát elleshetünk a pilisszentkereszti profi kertésztől, aki szó szerint "beszabadult" az énekesnő szentendrei kertjébe.


 

Ahogy arról pár éve a HelloVidék is írt, Falusi Mariann, népszerű hazai énekesnő a szentendrei villanegyedben lakik, és ahogy az alábbi videóból kiderül, egy meseszép kis kertet is gondoz. Minden megtalálható itt, ami egy élhető kerthez kell: kis csobogó, kerti pad, magaságyások, ahol kutyája mellett még egy kis teknős is elfér.

Kertbarátoknak külön hasznos lehet ez a videó, hiszen Falusi Mariannal együtt mi is számos tavaszi ültetési praktikát is elleshetünk a pilisszentkereszti profi kertésztől, aki szó szerint "beszabadult" az énekesnő kertjébe, vitt pár tavaszi palántát magával és vadul ültetni kezdett:

Fotó: "Egy Kertész Kertje" Youtube

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kert

falusi mariann