Ez a vidéki kisváros Magyarország Hollywoodja: ezek a hírességek mind itt laknak

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a vidéki kisváros Magyarország Hollywoodja: ezek a hírességek mind itt laknak

A fővárostól mindössze harminc kilométerre található a hangulatos kisváros, Szentendre, ami mágnesként vonzza a hazai hírességeket. A nagyváros zajából menekültek a vidéki élet nyugalmába ezek a sztárok.

A Best Magazin válogatta össze a hazai hírességeket, akik nem máshol, mint Szentendrén, ebben az idilli kisvárosban találták meg álmaik otthonát, és élvezik a vidéki élet szmog- és stresszmentes nyugalmát.

Falusi Mariann a városszéli villanegyedben lakik, a belső falakat lebontatta, mert az egybenyitott, tágas tereket szereti az énekesnő.

Feke Pál bár a fővárosban nőtt fel, de a lelke vidéki, ezt gyakran hangoztatja is. Szentendrei kertjében gyakori vendégek a mókusok és a madarak.

Csepregi Éva kutyusa, Charlie kedvére szaladgálhat az elektromos kerítéssel védett telken. A művésznő fiának, Dávidnak is van itt egy lakása, közvetlenül az édesanyjáé felett.

Rubint Réka és Schonert Norbert háza dombtetőre épült, így senki nem lát be hozzájuk, a kilátás a városra pedig páratlan, amit gyakran a kertjükben álló jakuzziból élveznek.

Németh Kristóf felesége, Zita, idevalósi, néhány éve vettek házat az erdő szélén. A rokonság is itt lakik a közelükben. Legutóbb pedig egy róka járt vendégségben náluk.

Novodomszky Éva a domboldalon lévő kertvárosi lakóövezet egyik sorházában él két kisfiával. A házuk kétszintes, se nem kicsi, se nem nagy, de nekik épp megfelelő, nagyon élvezik is benne a vidéki életet.

Ivancsics Ilona, a Szomszédok című teleregény egykori Jutkája sem panelben él, mint a sorozatban anno. Nagyon büszke a biokertjére, amit nem permetez. Az itt termő gyümölcsök, zöldségek sokkal ízletesebbek és egészségesebbek a boltban vásároltaknál. Gyerekkorából fakad a vidéki élet szeretete, a kertészkedést pedig az édesapjától tanulta el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sztárok

szentendre

feke pál

németh kristóf

csepregi éva

falusi mariann

rubint réka

schobert norbert

ivancsics ilona

novodomszky éva