Ez a vidéki kisváros Magyarország Hollywoodja: ezek a hírességek mind itt laknak

HelloVidék   
  Megosztom
Ez a vidéki kisváros Magyarország Hollywoodja: ezek a hírességek mind itt laknak

A fővárostól mindössze harminc kilométerre található a hangulatos kisváros, Szentendre, ami mágnesként vonzza a hazai hírességeket. A nagyváros zajából menekültek a vidéki élet nyugalmába ezek a sztárok.

A Best Magazin válogatta össze a hazai hírességeket, akik nem máshol, mint Szentendrén, ebben az idilli kisvárosban találták meg álmaik otthonát, és élvezik a vidéki élet szmog- és stresszmentes nyugalmát.

Falusi Mariann a városszéli villanegyedben lakik, a belső falakat lebontatta, mert az egybenyitott, tágas tereket szereti az énekesnő.

Feke Pál bár a fővárosban nőtt fel, de a lelke vidéki, ezt gyakran hangoztatja is. Szentendrei kertjében gyakori vendégek a mókusok és a madarak.

Csepregi Éva kutyusa, Charlie kedvére szaladgálhat az elektromos kerítéssel védett telken. A művésznő fiának, Dávidnak is van itt egy lakása, közvetlenül az édesanyjáé felett.

Rubint Réka és Schonert Norbert háza dombtetőre épült, így senki nem lát be hozzájuk, a kilátás a városra pedig páratlan, amit gyakran a kertjükben álló jakuzziból élveznek.

Németh Kristóf felesége, Zita, idevalósi, néhány éve vettek házat az erdő szélén. A rokonság is itt lakik a közelükben. Legutóbb pedig egy róka járt vendégségben náluk.

Novodomszky Éva a domboldalon lévő kertvárosi lakóövezet egyik sorházában él két kisfiával. A házuk kétszintes, se nem kicsi, se nem nagy, de nekik épp megfelelő, nagyon élvezik is benne a vidéki életet.

Ivancsics Ilona, a Szomszédok című teleregény egykori Jutkája sem panelben él, mint a sorozatban anno. Nagyon büszke a biokertjére, amit nem permetez. Az itt termő gyümölcsök, zöldségek sokkal ízletesebbek és egészségesebbek a boltban vásároltaknál. Gyerekkorából fakad a vidéki élet szeretete, a kertészkedést pedig az édesapjától tanulta el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sztárok

szentendre

feke pál

németh kristóf

csepregi éva

falusi mariann

rubint réka

schobert norbert

ivancsics ilona

novodomszky éva