Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

Éjszaka az országban több helyen esett az eső, ám a Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havazás is előfordult, ezért a Bükk felé járók ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt a télből.

Egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk éjszaka, a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek.
Bár utolsó téli hónapunkban nem igazán alkalmazkodik az időjárás a naptárhoz, ma reggel azért a Bükkben élők egy kis télies ízelítőt kaphattak.

Éjszaka egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk, agy több helyen esett az eső. A Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havas eső és havazás is előfordult és a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek. Februárban nem igazán alkalmazkodott eddig az időjárás a naptárhoz, azok akik a Bükk felé jártak ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt az igazi télből.

Az Időkép szerint pénteken újabb hidegfront érkezik, északon, északkeleten ismét előfordulhat havas eső, kisebb havazás, illetve egy-egy hózápor, de tartósan megmaradó hórétegre továbbra sem kell számítani.

Vékony hólepel fedi a Bükköt az Időkép képein.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bükk

időjárás

havazás