Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

Éjszaka az országban több helyen esett az eső, ám a Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havazás is előfordult, ezért a Bükk felé járók ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt a télből.

Egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk éjszaka, a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek.
Bár utolsó téli hónapunkban nem igazán alkalmazkodik az időjárás a naptárhoz, ma reggel azért a Bükkben élők egy kis télies ízelítőt kaphattak.

Éjszaka egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk, agy több helyen esett az eső. A Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havas eső és havazás is előfordult és a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek. Februárban nem igazán alkalmazkodott eddig az időjárás a naptárhoz, azok akik a Bükk felé jártak ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt az igazi télből.

Az Időkép szerint pénteken újabb hidegfront érkezik, északon, északkeleten ismét előfordulhat havas eső, kisebb havazás, illetve egy-egy hózápor, de tartósan megmaradó hórétegre továbbra sem kell számítani.

Vékony hólepel fedi a Bükköt az Időkép képein.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bükk

időjárás

havazás