Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

Éjszaka az országban több helyen esett az eső, ám a Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havazás is előfordult, ezért a Bükk felé járók ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt a télből.

Egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk éjszaka, a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek.
Bár utolsó téli hónapunkban nem igazán alkalmazkodik az időjárás a naptárhoz, ma reggel azért a Bükkben élők egy kis télies ízelítőt kaphattak.

Éjszaka egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk, agy több helyen esett az eső. A Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havas eső és havazás is előfordult és a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek. Februárban nem igazán alkalmazkodott eddig az időjárás a naptárhoz, azok akik a Bükk felé jártak ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt az igazi télből.

Az Időkép szerint pénteken újabb hidegfront érkezik, északon, északkeleten ismét előfordulhat havas eső, kisebb havazás, illetve egy-egy hózápor, de tartósan megmaradó hórétegre továbbra sem kell számítani.

Vékony hólepel fedi a Bükköt az Időkép képein.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bükk

időjárás

havazás