Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Még nem kell eltemetnünk a telet: csodás képeken a havas Bükk

Éjszaka az országban több helyen esett az eső, ám a Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havazás is előfordult, ezért a Bükk felé járók ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt a télből.

Egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk éjszaka, a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek.
Bár utolsó téli hónapunkban nem igazán alkalmazkodik az időjárás a naptárhoz, ma reggel azért a Bükkben élők egy kis télies ízelítőt kaphattak.

Éjszaka egy gyenge hidegfront csapadékzónája haladt át fölöttünk, agy több helyen esett az eső. A Mátra és a Bükk magasabban fekvő területein havas eső és havazás is előfordult és a Bükk csúcsai reggelre kifehéredtek. Februárban nem igazán alkalmazkodott eddig az időjárás a naptárhoz, azok akik a Bükk felé jártak ma reggelre kaphattak egy kis ízelítőt az igazi télből.

Az Időkép szerint pénteken újabb hidegfront érkezik, északon, északkeleten ismét előfordulhat havas eső, kisebb havazás, illetve egy-egy hózápor, de tartósan megmaradó hórétegre továbbra sem kell számítani.

Vékony hólepel fedi a Bükköt az Időkép képein.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

bükk

időjárás

havazás