Kiderült, mi lesz a magyar csapvízzel, ha elterjed a járvány

HelloVidék   
  Megosztom
Kiderült, mi lesz a magyar csapvízzel, ha elterjed a járvány

A Magyar Víziközmű Szövetség tájékoztatása szerint az ivóvízbázisok többsége védett, egy esetleges járvány során is folyamatosan biztosítani tudják a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást.

A Magyar Víziközmű Szövetség közleményt adott ki a járványügyi helyzettel kapcsolatban. Azt írják, hogy

A víziközmű-hálózat kiemelt jelentőségű infrastruktúrának minősül, a közegészségügyben kulcsszerepet tölt be, folyamatos rendelkezésre állása a személyi higiénia fenntartásának alapvető feltétele. Az országban működő víziközmű-szolgáltatók felkészültek a jelenlegi helyzetre és az elmúlt napokban már el is készítették a járványügyi állapotra vonatkozó cselekvési terveiket, amelyek tartalmazzák a járvány különböző fázisaiban szükséges intézkedéseket, ha ez szükségessé válik.

A víziközmű-szolgáltatók szigorú kritériumok alapján, napi szinten ellenőrzik az általuk szolgáltatott, hálózatba bocsátott ivóvizet és szükség esetén azonnal tudnak intézkedni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ivóvíz

magyar víziközmű szövetség

koronavírus

járvány