A Balatonon is van már koronavírusos fertőzött: pozitív lett a teszt

HelloVidék   
  Megosztom
A Balatonon is van már koronavírusos fertőzött: pozitív lett a teszt

Balatonlelle polgármestere tájékoztatott arról, hogy van a városban valaki, akinél pozitív eredményt mutatott a vírusteszt. Az illetőt ellenőrzés, megfigyelés és karantén veszi körül.

Kenéz István, Balatonlelle polgármestere arról tájékoztatta a helyieket a város honlapján, hogy valakinek közülük pozitív lett a koronavírusra vonatkozó tesztje. A szövegből az is kiderül, hogy az illetőt ellenőrzés, megfigyelés és karantén veszi körül.

Sokan vannak olyanok is, akik az elmúlt napokban, hetekben érkeztek haza a járvánnyal érintett országokból. Kényszerintézkedéseket nem áll módunkban velük szemben foganatosítani, de arra kérjük őket, hogy embertársaik egészségének megóvása miatt válasszák az önkéntes karantént! Ennyi felelősség mindenkiben kell, hogy legyen!

- hívta fel a figyelmet a polgármester, aki egyúttal azt is hozzátette: az önkormányzat és az lapszolgáltatás munkatársai mindenben állnak rendelkezésükre, segítségükre az önként vállalt karantén alatt.

Viselkedjünk felnőtt módon ebben a nehéz helyzetben és segítsük egymást a bajban! Életünk csak egy van, nem játszhatunk felelőtlenül mások egészségével, életével!

- zárta a szavait Kenéz István.

Nemrég mi is megírtuk, hogy tömegesen menekülnek a nyaralótulajdonosok (sokan fővárosiak) balatoni nyaralójukba, abban a reményben, hogy itt átvészelhetik a járványt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzött

balatonlelle