A Balatonon is van már koronavírusos fertőzött: pozitív lett a teszt

HelloVidék   
  Megosztom
A Balatonon is van már koronavírusos fertőzött: pozitív lett a teszt

Balatonlelle polgármestere tájékoztatott arról, hogy van a városban valaki, akinél pozitív eredményt mutatott a vírusteszt. Az illetőt ellenőrzés, megfigyelés és karantén veszi körül.

Kenéz István, Balatonlelle polgármestere arról tájékoztatta a helyieket a város honlapján, hogy valakinek közülük pozitív lett a koronavírusra vonatkozó tesztje. A szövegből az is kiderül, hogy az illetőt ellenőrzés, megfigyelés és karantén veszi körül.

Sokan vannak olyanok is, akik az elmúlt napokban, hetekben érkeztek haza a járvánnyal érintett országokból. Kényszerintézkedéseket nem áll módunkban velük szemben foganatosítani, de arra kérjük őket, hogy embertársaik egészségének megóvása miatt válasszák az önkéntes karantént! Ennyi felelősség mindenkiben kell, hogy legyen!

- hívta fel a figyelmet a polgármester, aki egyúttal azt is hozzátette: az önkormányzat és az lapszolgáltatás munkatársai mindenben állnak rendelkezésükre, segítségükre az önként vállalt karantén alatt.

Viselkedjünk felnőtt módon ebben a nehéz helyzetben és segítsük egymást a bajban! Életünk csak egy van, nem játszhatunk felelőtlenül mások egészségével, életével!

- zárta a szavait Kenéz István.

Nemrég mi is megírtuk, hogy tömegesen menekülnek a nyaralótulajdonosok (sokan fővárosiak) balatoni nyaralójukba, abban a reményben, hogy itt átvészelhetik a járványt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzött

balatonlelle