Ennyit a tavaszi melegről: több centi hó esett Dobogókőn

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Ennyit a tavaszi melegről: több centi hó esett Dobogókőn

Szombaton hidegfront érte el az országot: több helyen 15 fokkal hidegebb volt aznap délután, mint pénteken, volt, ahol az ég is dörgött. Az előrejelzés szerint hétfőn, kedden és szerdán is havazhat.

Szombaton hidegfront érkezett az országba. Többfelé 15 fokkal hidegebb volt szombat délután, mint pénteken, volt, ahol az ég is dörgött. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint

A maximumok mindenütt 10 Celsius-fok alatt, többfelé alig fagypont felett alakulnak. A leghidegebb órákban mínuszokra kell készülni, fagyzugokban akár mínusz 10 fok is lehet.

Az Időkép közösségi oldalán osztott meg fotókat arról, hogy Dogobókőn több centis hó esett hétvégén:

Címkép: Szente-Varga Bálint, Időkép

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

havazás

dobogókő

lehűlés

hidegfront