Koronavírus: szájmaszkokkal éltek vissza a csalók, tízmilliós károkat okoztak

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: szájmaszkokkal éltek vissza a csalók, tízmilliós károkat okoztak

A károsultak között magánszemélyek, háziorvosok és gyógyszertárak is vannak. Az elkövetők interneten kínálták a védőeszközöket, előre kértek átutalást, de nem szállítottak.

Szájmaszkokkal csaltak Magyarországon a koronavírus-járvány idején; tízmilliókkal károsítottak meg magánszemélyeket, háziorvosokat és gyógyszertárakat - közölte a rendőrség. Azt írták, hogy az elkövetők

A Baranya megyei rendőrök egy 33 éves budapesti férfit és egy 32 éves, szintén fővárosi nőt őrizetbe vettek. Mivel a csalássorozat nem csupán Budapestet érintette, hanem több megyére kiterjedt, országos bűnügyi koordináció segíti a nyomozást.

Ebben a riportban vannak a részletek:

Itt pedig az elkövetők elfogása látszik:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

csalók

rendőrség

maszk

szájmaszk