Vásárolni szökött ki a kecskeméti idősotthon lakója: szigorítana a polgármester

HelloVidék   
  Megosztom
Vásárolni szökött ki a kecskeméti idősotthon lakója: szigorítana a polgármester

Szemereyné Pataki Klaudia azt fontolgatja, hogy teljes kijárási tilalmat rendel el a 65 év fölöttiek számára. Ez azt jelentené, hogy a 65 év felettiek Kecskeméten 9-12 között sem hagyhatnák el otthonaikat.

Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia közösségi oldalán számolt be arról, hogy a városban működő Margaréta idősotthon egyik lakója kiszökött, és elment vásárolgatni. Visszaérkezésekor azonnal elkülönítették a többi időstől, karanténba helyezték. A polgármester szerint az ilyen magatartás súlyosan veszélyeztet másokat is. Noha írt egy levelet már a nyugdíjasházakban lakó időseknek, kérve őket a felelősségteljes együttműködésre, a történtek hatására most

Van egy kitűnően működő Gondoskodó Szolgálatunk, el tudjuk látni az időseket, nem maradnak magukra - írta a bejegyzésben.

Higgyék el, nagyon sajnálom, de ha szép szóval nem megy, és ez a tendencia folytatódik, akkor kénytelen leszek meghozni ezt a döntést. Ez a város érdeke

- zárta szavait.

A teljes poszt itt olvasható:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kecskemét

idősek otthona

szökés

polgármester