A dabasi idősotthonban is felütötte a fejét a koronavírus: fertőzött lett egy lakó

HelloVidék   
  Megosztom
A dabasi idősotthonban is felütötte a fejét a koronavírus: fertőzött lett egy lakó

Egy fekvőbeteg ellátó gyógyintézetből érkezett vissza a Katolikus Szeretetszolgálat Zárdakert Idősek Otthonába. Kezdetben tünetmentes volt, a teszt azonban kimutatta nála a koronavírust.

Koronavírusos a dabasi idősotthon egyik lakója, a hírt az intézményvezető erősítette meg az ATV-nek.

Kocsis Edina, a Katolikus Szeretetszolgálat Zárdakert Idősek Otthona intézményvezetője azt írta, a fertőzött személy egy fekvőbeteg ellátó gyógyintézetből érkezett vissza az otthonba.

A kezdetekben tünetmenetes lakót az érvényben lévő protokollok alapján az intézmény munkatársai mindvégig védőruhában, elkülönítve szigorú izoláció mellett látták el, majd a pontos diagnózis és a szakszerű egészségügyi ellátás érdekében intézkedtek kórházba kerüléséről. Kórházba kerülést követően a koronavírus teszt pozitív eredményt mutatott

- derült ki.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon

dabas

koronavírus-teszt