Erkélyen kertészkednek a nyíregyháziak: így ütik el az időt a koronavírus-járvány alatt

MTI   
  Megosztom
Erkélyen kertészkednek a nyíregyháziak: így ütik el az időt a koronavírus-járvány alatt

Azoknak, akik nincs kertjük, legtöbbször az erkélyüket próbálják belakni, főleg, ha kertészkedésről van szó. Nincs ezzel másként a nyíregyházi házaspár sem. Fűszernövényeket nevelnek otthonuk erkélyén.

Csige Anikó és férje is az erkélyen kertészkedik. Nyíregyházán, harmadik emeleti társasházi lakásuk erkélyén minden nap sok időt töltenek. A koronavírus-járvány miatt ők is otthon tartózkodnak. A balkonon elhelyezett cserepekben zöldségeket és fűszernövényeket nevelgetnek.

(Fotók: MTI/Balázs Attila)

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

szabolcs-szatmár-bereg megye

erkély

kertészkedés

ültetés