Hatalmas változás: csak így vásárolhatunk a veszprém megyei piacon

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas változás: csak így vásárolhatunk a veszprém megyei piacon

Megváltozott a veszprém megyei pápai piacon is a látogatási rend. A 65 év felettiek 8.30-tól 10 óráig látogathatják a városi piacot, előtte és utána pedig a fiatalabb korosztály vásárolhat.

Megváltozott a veszprém megyei pápai piac látogatási rendje is.

Ebben az időszakban rajtuk kívül csak az árusok és az üzemelteteő munkatársai lehetnek a csarnok területén. 8.30 előtt, valamint 10 óra után vásárolhatnak a 65 év alattiak a piacon. Fontos, hogy a megváltozott rend a kijárási korlátozás megszűnéséig marad érvényben, mivel az intézkedés a járvány elleni védekezést szolgálja.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

piac

pápa

koronavírus

koronavírus-járvány