Hatalmas változás: csak így vásárolhatunk a veszprém megyei piacon

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas változás: csak így vásárolhatunk a veszprém megyei piacon

Megváltozott a veszprém megyei pápai piacon is a látogatási rend. A 65 év felettiek 8.30-tól 10 óráig látogathatják a városi piacot, előtte és utána pedig a fiatalabb korosztály vásárolhat.

Megváltozott a veszprém megyei pápai piac látogatási rendje is.

Ebben az időszakban rajtuk kívül csak az árusok és az üzemelteteő munkatársai lehetnek a csarnok területén. 8.30 előtt, valamint 10 óra után vásárolhatnak a 65 év alattiak a piacon. Fontos, hogy a megváltozott rend a kijárási korlátozás megszűnéséig marad érvényben, mivel az intézkedés a járvány elleni védekezést szolgálja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

piac

pápa

koronavírus

koronavírus-járvány