Borbás Marcsi: Az élettől elmegy a kedvem; teljesen kétségbe vagyok esve

MTI   
  Megosztom
Borbás Marcsi: Az élettől elmegy a kedvem; teljesen kétségbe vagyok esve

Borbás Marcsi a szakácskönyveiről híres gasztronómiai műsorvezető hétfőn reggel egy közösségi oldalán közölt videóban számolt be a tragikus esetről, amivel nem tud mit kezdeni. Egy szarvas egy éjszaka alatt tette tönkre egész kertjét.

Az élettől elmegy a kedvem. Ezt a rombolást nézzétek meg

- fogalmaz Borbás Marcsi a Facebook oldalán posztolt videójában.

A gasztronómiai műsorairól és szakácskönyveiről ismert műsorvezetőnek, mint kiderült egy éjszaka alatt tönkretette kertjét egy szarvas. Marcsi elmondta, hogy elképzelése sincs, hol jön be az állat és teljesen kétségbe van esve, hogy a munkája kárba veszett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

borbás marcsi

vad

vadkár

szarvas