Örülhetnek a Veszprémbe látogatók: óriási attrakció a városban

MTI   
  Megosztom
Örülhetnek a Veszprémbe látogatók: óriási attrakció a városban

Új medvekifutót és -házat, valamint rénszarvas- és guanakókifutót adtak át a Veszprémi Állatkertben. A fejlesztéseknek köszönhetően új állatfajjal bővült az állatállomány, illetve a guanakócsapat is a megújult kifutók egyikébe költözhetett.

Új medvekifutót és -házat, valamint rénszarvas- és guanakókifutót adtak át a Veszprémi Állatkertben csütörtökön. Ovádi Péter országgyűlési képviselő az átadón kiemelte, hogy az állatkert Veszprém legnagyobb turisztikai attrakciója, amelyet évente 400 ezren keresnek fel. Hangsúlyozta, hogy a Modern városok programban már mintegy 2,5 milliárd forint forrás érkezett az állatkertbe.

Ennek köszönhetően új állatfajjal, rénszarvasokkal bővült az állatállomány, illetve a guanakócsapat is a megújult kifutók egyikébe költözhetett.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

medve

kifutó

állatkert

veszprém

veszprémi állatkert