Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

HelloVidék   
  Megosztom
Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

Egyre népszerűbb az új balatoni kutyás helyszín, a kutyás park és piknikkert Keszthelyen, ahol vasárnap vásárt is rendeztek. A déli órákban körülbelül 100-150-en pihentek vagy játszottak az ebekkel a szabadstrandon. Volt, aki Székesfehérvárról érkezett a helyszínre - számolt be róla a Keszthelyi TV.

A helyi TV híradása szerint megtelt hétvégén a keszthelyi kutyás park és piknikkert, ahol vasárnap vásárral is várták az érdeklődőket. A vásáron a kedvencek számára elengedhetetlen kellékeket és kiegészítőket lehetett beszerezni. A sikeres hétvége után a tervek szerint a jövőben is kívánnak a helyszenen programokat szervezni: a vásárok mellett például fajtatalálkozókat is. A kutyás vásárt és pikniket elsősorban a nyári szezon hétvégéin szeretnék megtartani, de igény szerint máskor is megszerveznék

A Balaton legújabb kutyás helyszíne, a kutyás park és piknikkert a koronavírus miatt az elmúlt hónap elején tesztüzemmódban működött. A veszélyhelyzet végének kijelentését követően azonban a házirend mellett csak arra kell figyelni, hogy egyszerre ne legyenek 500-nál többen a strand területén.

Az eddigi tapasztalat alapján a látogatók számára sokat jelent, hogy ezen a környéken is együtt tudnak pihenni a kutyáikkal. Akadnak olyanok is, akik most ismertetik a vízzel az állataikat, de az agility pályán is van lehetőség gyakorolni.

A kutyás strandokról és a kutyák fürdőzéséhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról mi is írtunk korábban, valamint megkérdeztünk egy kutyatrénert arról is, hogyan szoktathatjuk a vízhez kedvenceinket.

Nagyon nagy igény volt rá és tényleg, ahogy említettem, az ország minden pontjáról érkeztek vendégek csak azért, hogy ide a keszthelyi kutyás parkba jöjjenek. Sőt, nálunk keresnek kutyás szállásokat is, úgyhogy igyekszünk Keszthely és környékén elnavigálni őket, hogy hol találnak kutyabarát szállásokat

– osztotta meg Sziládi-Kovács Tibor projektvezető.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

keszthely

balaton

piknik

park