Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

HelloVidék   
  Megosztom
Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

Egyre népszerűbb az új balatoni kutyás helyszín, a kutyás park és piknikkert Keszthelyen, ahol vasárnap vásárt is rendeztek. A déli órákban körülbelül 100-150-en pihentek vagy játszottak az ebekkel a szabadstrandon. Volt, aki Székesfehérvárról érkezett a helyszínre - számolt be róla a Keszthelyi TV.

A helyi TV híradása szerint megtelt hétvégén a keszthelyi kutyás park és piknikkert, ahol vasárnap vásárral is várták az érdeklődőket. A vásáron a kedvencek számára elengedhetetlen kellékeket és kiegészítőket lehetett beszerezni. A sikeres hétvége után a tervek szerint a jövőben is kívánnak a helyszenen programokat szervezni: a vásárok mellett például fajtatalálkozókat is. A kutyás vásárt és pikniket elsősorban a nyári szezon hétvégéin szeretnék megtartani, de igény szerint máskor is megszerveznék

A Balaton legújabb kutyás helyszíne, a kutyás park és piknikkert a koronavírus miatt az elmúlt hónap elején tesztüzemmódban működött. A veszélyhelyzet végének kijelentését követően azonban a házirend mellett csak arra kell figyelni, hogy egyszerre ne legyenek 500-nál többen a strand területén.

Az eddigi tapasztalat alapján a látogatók számára sokat jelent, hogy ezen a környéken is együtt tudnak pihenni a kutyáikkal. Akadnak olyanok is, akik most ismertetik a vízzel az állataikat, de az agility pályán is van lehetőség gyakorolni.

A kutyás strandokról és a kutyák fürdőzéséhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról mi is írtunk korábban, valamint megkérdeztünk egy kutyatrénert arról is, hogyan szoktathatjuk a vízhez kedvenceinket.

Nagyon nagy igény volt rá és tényleg, ahogy említettem, az ország minden pontjáról érkeztek vendégek csak azért, hogy ide a keszthelyi kutyás parkba jöjjenek. Sőt, nálunk keresnek kutyás szállásokat is, úgyhogy igyekszünk Keszthely és környékén elnavigálni őket, hogy hol találnak kutyabarát szállásokat

– osztotta meg Sziládi-Kovács Tibor projektvezető.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

keszthely

balaton

piknik

park