Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

HelloVidék   
  Megosztom
Tömegek látogatnak el a különleges balatoni helyszínre: akár 100 kilométert is utaznak érte

Egyre népszerűbb az új balatoni kutyás helyszín, a kutyás park és piknikkert Keszthelyen, ahol vasárnap vásárt is rendeztek. A déli órákban körülbelül 100-150-en pihentek vagy játszottak az ebekkel a szabadstrandon. Volt, aki Székesfehérvárról érkezett a helyszínre - számolt be róla a Keszthelyi TV.

A helyi TV híradása szerint megtelt hétvégén a keszthelyi kutyás park és piknikkert, ahol vasárnap vásárral is várták az érdeklődőket. A vásáron a kedvencek számára elengedhetetlen kellékeket és kiegészítőket lehetett beszerezni. A sikeres hétvége után a tervek szerint a jövőben is kívánnak a helyszenen programokat szervezni: a vásárok mellett például fajtatalálkozókat is. A kutyás vásárt és pikniket elsősorban a nyári szezon hétvégéin szeretnék megtartani, de igény szerint máskor is megszerveznék

A Balaton legújabb kutyás helyszíne, a kutyás park és piknikkert a koronavírus miatt az elmúlt hónap elején tesztüzemmódban működött. A veszélyhelyzet végének kijelentését követően azonban a házirend mellett csak arra kell figyelni, hogy egyszerre ne legyenek 500-nál többen a strand területén.

Az eddigi tapasztalat alapján a látogatók számára sokat jelent, hogy ezen a környéken is együtt tudnak pihenni a kutyáikkal. Akadnak olyanok is, akik most ismertetik a vízzel az állataikat, de az agility pályán is van lehetőség gyakorolni.

A kutyás strandokról és a kutyák fürdőzéséhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról mi is írtunk korábban, valamint megkérdeztünk egy kutyatrénert arról is, hogyan szoktathatjuk a vízhez kedvenceinket.

Nagyon nagy igény volt rá és tényleg, ahogy említettem, az ország minden pontjáról érkeztek vendégek csak azért, hogy ide a keszthelyi kutyás parkba jöjjenek. Sőt, nálunk keresnek kutyás szállásokat is, úgyhogy igyekszünk Keszthely és környékén elnavigálni őket, hogy hol találnak kutyabarát szállásokat

– osztotta meg Sziládi-Kovács Tibor projektvezető.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

keszthely

balaton

piknik

park