Hidegfront érkezik: ezeken a területeken számíthatunk zivatarokra, viharos szélre

HelloVidék   
  Megosztom
Hidegfront érkezik: ezeken a területeken számíthatunk zivatarokra, viharos szélre

Gyenge hidegfront érkezik hazánkba az Országos Meteorológiai Szolgálat információi szerint. Nyugat felől egyre nagyobb területen növekszik meg a felhőzet, a legtöbb napsütés a Tiszántúlon várható.

A portál szerint nyugat felől egyre nagyobb területen növekszik meg a felhőzet, a legtöbb napsütés a Tiszántúlon várható. Elszórtan alakulhat ki zápor, helyenként zivatar. Késő délután átmenetileg csökken a felhőzet, és már csak a Tiszántúlon lehet néhol csapadék, majd késő estétől a Nyugat-Dunántúlon újra beborul az ég, és többfelé elered az eső.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul. Késő estére 16, 22 fokra hűl le a levegő.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

időjárás

lehűlés