Koronavírus: balatoni iskolában ütötte fel a fejét a fertőzés, így vették fel a harcot ellene

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: balatoni iskolában ütötte fel a fejét a fertőzés, így vették fel a harcot ellene

Két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív, ezért szeptember 17-től megszűnt a hagyományos tanítás.

A balatonfüredi Szent Benedek Középiskolában két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív, ezért szeptember 17-től megszűnt a hagyományos tanítás. A diákok online oktatásban vettek részt, a kollégiumot bezárták. Az intézményben nem alakult ki gócpont, az online oktatásra való áttérésnek köszönhetően sikerrel fékezték meg a vírus terjedését, írja a hirbalaton.hu.

A tanintézmény vezetése kéri a diákokat, hogy csak egészséges állapotban térjenek vissza az iskolába, és mindenkinél legyen maszk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

balatonfüred

középiskola

digitális oktatás