Koronavírus: balatoni iskolában ütötte fel a fejét a fertőzés, így vették fel a harcot ellene

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: balatoni iskolában ütötte fel a fejét a fertőzés, így vették fel a harcot ellene

Két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív, ezért szeptember 17-től megszűnt a hagyományos tanítás.

A balatonfüredi Szent Benedek Középiskolában két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív, ezért szeptember 17-től megszűnt a hagyományos tanítás. A diákok online oktatásban vettek részt, a kollégiumot bezárták. Az intézményben nem alakult ki gócpont, az online oktatásra való áttérésnek köszönhetően sikerrel fékezték meg a vírus terjedését, írja a hirbalaton.hu.

A tanintézmény vezetése kéri a diákokat, hogy csak egészséges állapotban térjenek vissza az iskolába, és mindenkinél legyen maszk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

balatonfüred

középiskola

digitális oktatás