Egy balatonfüredi iskolában is megjelent a koronavírus: azonnal online oktatásra váltottak

HelloVidék   
  Megosztom
Egy balatonfüredi iskolában is megjelent a koronavírus: azonnal online oktatásra váltottak

A járványügyi helyzet miatt szeptember 17-től megszűnik a hagyományos tanítás a Szent Benedek Középiskolában, a diákok online oktatásban vesznek részt - olvasható Balatonfüred hivatalos portálján.

Ahogy a közleményben olvasható, a kollégiumba járó diákoknak legkésőbb szeptember 17-én, 18 óráig, ki kell költözniük a kollégiumból. Az iskola vezetése folyamatosan kapcsolatban áll az Operatív Törzzsel, az elrendelt intézkedéseket velük egyetértésben hozták meg.

Komáromi Móric, az intézmény igazgatója tájékoztatójában kiemelte: az iskolában két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív.

A kontakt-kutatás azonnal megkezdődött, amelynek eredményéről az ÁNTSZ értesíti majd az érintetteket. Az iskolában nem alakult ki gócpont, az online oktatásra való áttérés a megelőzést szolgálja. A lehető legbiztonságosabb formában szeretnénk folytatni tovább a tanítást

- áll az igazgató tájékoztatójában.

Az intézkedések egyelőre határozatlan időre, visszavonásukig vannak érvényben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

balatonfüred

iskola

diákok

pedagógus