Egy balatonfüredi iskolában is megjelent a koronavírus: azonnal online oktatásra váltottak

HelloVidék   
  Megosztom
Egy balatonfüredi iskolában is megjelent a koronavírus: azonnal online oktatásra váltottak

A járványügyi helyzet miatt szeptember 17-től megszűnik a hagyományos tanítás a Szent Benedek Középiskolában, a diákok online oktatásban vesznek részt - olvasható Balatonfüred hivatalos portálján.

Ahogy a közleményben olvasható, a kollégiumba járó diákoknak legkésőbb szeptember 17-én, 18 óráig, ki kell költözniük a kollégiumból. Az iskola vezetése folyamatosan kapcsolatban áll az Operatív Törzzsel, az elrendelt intézkedéseket velük egyetértésben hozták meg.

Komáromi Móric, az intézmény igazgatója tájékoztatójában kiemelte: az iskolában két diák és egy pedagógus koronavírus teszteredménye lett pozitív.

A kontakt-kutatás azonnal megkezdődött, amelynek eredményéről az ÁNTSZ értesíti majd az érintetteket. Az iskolában nem alakult ki gócpont, az online oktatásra való áttérés a megelőzést szolgálja. A lehető legbiztonságosabb formában szeretnénk folytatni tovább a tanítást

- áll az igazgató tájékoztatójában.

Az intézkedések egyelőre határozatlan időre, visszavonásukig vannak érvényben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzés

koronavírus-fertőzött

balatonfüred

iskola

diákok

pedagógus