Koronavírus: közel 200 fertőzött a MOL vidéki projektjén dolgozók között

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: közel 200 fertőzött a MOL vidéki projektjén dolgozók között

Csaknem kétszáz fertőzöttet találtak a MOL tiszaújvárosi üzemépítésén dolgozók között. A vállalatnál szigorú óvintézkedéseket hoztak és készen állnak a védekezésre. A munkavállalókat folyamatosan tesztelik - írja a 24.hu.

A portál információi szerint csaknem kétszáz dolgozónak lett pozitív a koronavírus-tesztje a tiszaújvárosi Poliol projekten dolgozók közül. A MOL Petrolkémia hivatalos levele alapján, amit Fülöp György polgármester megosztott Facebook-oldalán, aki a thyssenkrupptól értesült arról, hogy az országos trendeknek megfelelően az üzem kivitelezésén dolgozók között is nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma.

A jelenlegi fertőzés továbbterjedésének megelőzésére a fővállalkozó thyssenkrupp úgy döntött, hogy a teljes kivitelezői létszámot leteszteli. Az érintett kivitelező összes munkavállalója a szálláshelyén maradt a mai napon. A jelenleg érintett mintegy 200, pozitív teszteredménnyel bíró dolgozó a tesztelés időpontjától kezdve karanténban van. Mindannyian tünetmentesek. A kontaktkutatás megkezdődött

– fogalmaztak.

A MOL hangsúlyozta, hogy szigorú óvintézkedéseket hoztak és készen állnak a védekezésre. Az irodaházakban és a telephelyeken kötelező a maszkhasználat, a rendszeres, fertőtlenítő kézmosás és a távolságtartás, valamint fertőtlenítő takarítást végeznek. Folyamatosan tesztelik a dolgozókat: 2-3 hetente minden fizikai dolgozót szűrnek, valamint október végéig a szellemi dolgozók 100 százalékát letesztelik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

mol

koronavírus

járvány

fertőzött

tiszaújváros