Koronavírus: egyre több szociális otthonban jelenik meg a fertőzés, ennyien betegedtek meg

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: egyre több szociális otthonban jelenik meg a fertőzés, ennyien betegedtek meg

Az országos tisztifőorvos szerint az otthonok nem váltak gócpontokká, a gondozottak 10 százaléka, az ápolóknak pedig 5 százaléka érintett. Legutóbb a barcsi és a bátonyterenyei idősotthonról derült ki, hogy többen is megfertőződtek.

Összesen 45 szociális otthonban jelent meg a koronavírus – ezt mondta az Országos Tisztifőorvos a közszolgálati tévében.

Legutóbb a barcsi és a bátonyterenyei idősotthonról derült ki, hogy többen is megfertőződtek, adott hírt róla az RTL Klub. A Nógrád megyei idősotthonnal kapcsolatban a híradónak egy bent élő pár rokona azt mondta: a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon

szociális otthon