Biciklist sodort el a megáradt folyó: még az úton is hömpölygött a víz

MTI   
  Megosztom
Biciklist sodort el a megáradt folyó: még az úton is hömpölygött a víz

A Hernád a Sajóba ömlik, és mivel a Sajó medre megtelt, nehezen tudja befogadni a Hernád vizét, ezért lassú az apadás. Az áradások a térségben több települést is érintenek.

Elsodort egy kerékpáros nőt a megáradt Hernád Bőcsnél - közölte az M1 aktuális csatorna hétfői Híradójában. A tudósítás szerint

A katasztrófavédelmet és a mentőket is riasztották. Az M1 tudósítója a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településről bejelentkezve azt mondta: a nőnek a kihűlésen kívül nincs baja, de megfigyelésre kórházba vitték. Arról is beszámolt, hogy folyamatosan csökken a vízszint, 30 centimétert apadt a tetőzés óta.

Az áradások a térségben Hernádszentandrást, Kiskinizst, Hernádkércset és még több települést érintenek.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hernád

árhullám

kerékpáros

biciklis