Borzalmas tragédia: fatüzelésű kályha miatt gyulladt ki a lakás, meghalt egy ember

MTI   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: fatüzelésű kályha miatt gyulladt ki a lakás, meghalt egy ember

A helyszínre riasztott tűzoltók tüzet és izzást már nem tapasztaltak, a lakásban azonban egy holttestet találtak. A tűz egy fatüzelésű kályha miatt ütött ki, de az okának pontos kiderítéséért a szakemberek tűzvizsgálatot tartanak.

Lakástűzben meghalt egy ember a Zala megyei Bagodon hétfőn - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőhelyettese. Dóka Imre közleménye szerint a helyszínre riasztott tűzoltók tüzet és izzást már nem tapasztaltak, a lakásban azonban egy holttestet találtak.

Az első információk alapján

A szóvivőhelyettes felhívta a figyelmet arra, hogy az ehhez hasonló tragikus esetek füstérzékelő használatával megelőzhetők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

lakástűz

tűzeset

haláleset

zala megye

bagod