Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

A kidőlt fák sok helyen az úttestre és autókra zuhantak. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről, néhány településen pedig ideiglenesen az áram is elment.

Szélvihar söpört végig kedden a keleti országrészben. Volt, ahol 90 kilométer per órás széllökést is mértek. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről. A kidőlt fák sok helyen, például Békésben és Debrecenben az úttestre és autókra zuhantak, számolt be az RTL Klub híradója. Senki nem sérült meg a viharban, de néhány településen ideiglenesen az áram is elment.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

viharkár

szél

viharos szél

időjárás