Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

A kidőlt fák sok helyen az úttestre és autókra zuhantak. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről, néhány településen pedig ideiglenesen az áram is elment.

Szélvihar söpört végig kedden a keleti országrészben. Volt, ahol 90 kilométer per órás széllökést is mértek. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről. A kidőlt fák sok helyen, például Békésben és Debrecenben az úttestre és autókra zuhantak, számolt be az RTL Klub híradója. Senki nem sérült meg a viharban, de néhány településen ideiglenesen az áram is elment.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

viharkár

szél

viharos szél

időjárás