Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas pusztítást végzett a szélvihar: ezekben a megyékben tombolt legdurvábban

A kidőlt fák sok helyen az úttestre és autókra zuhantak. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről, néhány településen pedig ideiglenesen az áram is elment.

Szélvihar söpört végig kedden a keleti országrészben. Volt, ahol 90 kilométer per órás széllökést is mértek. Vezetékek, antennák szakadtak le, máshol a cserepek peregtek le a tetőről. A kidőlt fák sok helyen, például Békésben és Debrecenben az úttestre és autókra zuhantak, számolt be az RTL Klub híradója. Senki nem sérült meg a viharban, de néhány településen ideiglenesen az áram is elment.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

viharkár

szél

viharos szél

időjárás