Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

A polgármester szerint a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó, ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Miskolcon enyhítettek a közterületi maszkviselés szabályain - erről a polgármester, Veres Pál számolt be közösségi oldalán. Mint írja, "a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó", ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Keddtől Miskolcon csak itt kötelező a maszkviselés:

  • busz- és villamosmegállók,
  • piacok, vásárterek,
  • bölcsődék, óvodák, iskolák bejáratának 10 méteres körzetén belül,
  • illetve az egyébként is kötelező más jogszabály által szabályozott zárt terekben (tömegközlekedési eszközökön, üzletekben, hivatalokban, ügyfélszolgálatokon)

❗? Enyhítettük a maszkviselés szabályait Miskolcon❗
Miskolc tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett,...

Közzétette: Veres Pál2021. február 8., hétfő

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

maszk

maszkviselés

miskolc

enyhítés