Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

A polgármester szerint a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó, ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Miskolcon enyhítettek a közterületi maszkviselés szabályain - erről a polgármester, Veres Pál számolt be közösségi oldalán. Mint írja, "a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó", ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Keddtől Miskolcon csak itt kötelező a maszkviselés:

  • busz- és villamosmegállók,
  • piacok, vásárterek,
  • bölcsődék, óvodák, iskolák bejáratának 10 méteres körzetén belül,
  • illetve az egyébként is kötelező más jogszabály által szabályozott zárt terekben (tömegközlekedési eszközökön, üzletekben, hivatalokban, ügyfélszolgálatokon)

❗? Enyhítettük a maszkviselés szabályait Miskolcon❗
Miskolc tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett,...

Közzétette: Veres Pál2021. február 8., hétfő

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

maszk

maszkviselés

miskolc

enyhítés