Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a magyar városban már enyhítettek: nem kötelező mindenhol maszkot viselni

A polgármester szerint a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó, ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Miskolcon enyhítettek a közterületi maszkviselés szabályain - erről a polgármester, Veres Pál számolt be közösségi oldalán. Mint írja, "a város tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett, bölcs és kitartó", ennek köszönhető a mostani enyhítés.

Keddtől Miskolcon csak itt kötelező a maszkviselés:

  • busz- és villamosmegállók,
  • piacok, vásárterek,
  • bölcsődék, óvodák, iskolák bejáratának 10 méteres körzetén belül,
  • illetve az egyébként is kötelező más jogszabály által szabályozott zárt terekben (tömegközlekedési eszközökön, üzletekben, hivatalokban, ügyfélszolgálatokon)

❗? Enyhítettük a maszkviselés szabályait Miskolcon❗
Miskolc tavasszal és ősszel is bizonyította, hogy fegyelmezett,...

Közzétette: Veres Pál2021. február 8., hétfő

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

maszk

maszkviselés

miskolc

enyhítés