Hihetetlen! Ennyiért vehetsz saját hotelt a Balatonnál: néhány év alatt bejöhet az ára

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen! Ennyiért vehetsz saját hotelt a Balatonnál: néhány év alatt bejöhet az ára

Elképesztő, miket talál az ember, ha körbenéz az ingatlanpiaci hirdetések között. Éppen ezért indítottuk el korábban Ingatlanturmix nevű rovatunkat, amelyben rendszeresen bemutatunk különleges hirdetéseket, érdekesnek vagy épp furcsának számító épületeket, melyek eladósorba kerültek. Lássuk a mai felhozatalt!

1. Saját hoteled lehet a magyar tengernél

Elő a fürdőruhával, a törülközővel, no meg persze a naptejet se hagyjuk otthon, és irány a Balaton! Ha netán úgy döntünk, hogy nincs kedvünk hoteleket keresgélni, és a bankszámlánk is kellően vaskos, akkor akár vehetünk is magunknak egy hejre kis hotelt, alig 675 millió forintért.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A Balaton északi partjának legszebb, díjnyertesen, teljes körűen restaurált, balatonfüredi kúriája eladó. 15 éve butik hotelként működik. Az ingatlan 750 m2 alapterületű két szinten, 2500 m2-es telken található. Egész parkja tájjellegű, kitűnő kertépítő által tervezett-létesített díszkert.

A birtok hátsó részén helyezkedik el egy szintén teljesen intim 150m2-es napozóterasz. 12 autós parkoló tartozik hozzá

- olvashatjuk a hirdetésben.

Az ingatlanhoz tartozik egy külön helyrajzi számon fekvő örökpanorámás, összközműves 20%-ban beépíthető 680 m2 -es telek. Akár üzleti célra, akár komoly cégnek, akár családnak teljes berendezéssel együtt eladó.

Helyiségek:

  • apartman I. : amerikai konyhás nappali + 3 háló (fürdőszobákkal)
  • apartman II.: amerikai konyhás nappali + 2 háló (fürdőszobákkal)
  • 6 db szoba saját fürdőszobával (2 db földszinti ’deluxe’, 4 db tetőtéri ’standard’)
  • 2 db udvari apartman minikonyhával, teraszkapcsolattal, háló-nappali külön
  • 1 db udvari apartman eredeti freskókkal
  • Wellness 8 fős finn,3 fős infra szaunával, dizájn kivitelezéssel. Jacuzzi kiállás.
  • hall, társalgó, étkező, 2 db belső gyönyörű, száraz, elegáns (a térbe bevont) borospince, bár, tárolók,
  • HACCP-re tervezett konyhai rész szabvány szerinti zsír és homokfogókkal, közösségi mosdók

2. szobás kastély ura vagy úrnője lehetsz Mamócspusztán

Arról már többször írtunk, hogy a legfelkapottabb vidéki hely az ingatlanpiacon továbbra is a Balaton és környéke. Ezért ajánljuk figyelmetekbe a tóparttól 7 km-re, Fonyód közelében eladó 1000 négyzetméteres, kiváló adottságokkal rendelkező kastélyt. Egyelőre várja, hogy valaki rátaláljon, végre befejezze, és ne félkészen árválkodjon a magyar tenger szomszédságában.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

Az ingatlan 6753 négyzetméteres telken helyezkedik el. A kúria 20 szobával, 2 konferenciateremmel, fürdőszobákkal, konyhával ellátott. A kastélyt akár apartmanonként is lehet értékesíteni, kiváló befektetés. A kastély összesen 450 négyzetméter terasszal rendelkezik, a nyugati oldalról a Badacsonyt is látjhatjuk. A fantasztikus elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas idősek otthonának, szálláshely szolgáltatásnak, konferenciateremnek, magánklinikának, hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek széles köréből.

A Balaton 7 km távolságra érhető el, mivel most az üdülőhely rendkívül felkapott az ingatlan befejezett állapotban mai számítás szerint cca. 1.500. 000 euro-t ér!!! A kúriához külön megvásárolható egy hatalmas istálló 7600 nm-es telken, ezen kívül még megvásárolható még egy kb 6000 nm-es terület is az ingatlan mellett. Rendkívül jó befektetés, közel a Balatonhoz, nagyon kedvező áron! Másik ingatlan beszámítása lehetséges!

- írják a hirdetésben.

3. Erről a helyről még nem hallottunk, de itt aztán bárki elbújhat a világ elől

A hely szépsége önmagáért beszél, de ebben az esetben felejtsük el a "Nomen est omen" - (Nevedben a sorsod) baljós előítéletességét. A pince Pula községnek a Náczi-hegy részén (hol így írják, talán kissé eufemisztikusan, megszépítő jelleggel, hol egyszerűen Náci hegynek) konkrétan a szőlőhegyen található. Megközelíthetősége részben betonozott, részben murvázott úton lehetséges, aki szereti a kihívásokat, és elbújna a világ zaja elől, annak ideális választás ez a ház potom 11,99 millió forintért.

Fotó: ingatlan.com
Fotó: ingatlan.com

A telek osztatlan közös tulajdonban van melyből 4/6 rész eladó. A telek ügyvédi szerződéssel került megosztásra így a pince-présház kizárólagos tulajdonba vehető a 4/6 tulajdonnal rendelkező számára. A teljes terület 3737 nm. Az eladásra kínált rész 2491 nm

- áll a hirdetésben.

A terület MK besorolású, vagyis kertes mezőgazdasági terület, de ennek ebben az esetben számtalan előnye van, például az ára. Vezetékes víz és villany az épületen belül található.

A pince a dokumentumok szerint 65nm alapterületű. Első része présház kialakítású, hátsó rész pince funkciót tölt be, padlásrész, szénapadlás. Falazata terméskő és tégla vegyesen. Felújítás, korszerűsítés ráférne a pincére. A panorámás telek délnyugati fekvésű, jelenleg szőlő és gyümölcsfa növekszik a telken, de egy gondos gazda kezei alatt csodák teremhetnek itt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ingatlanturmix

ingatlanok

luxus

balaton