Lángokba borult egy csarnok és egy autószalon: nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság

MTI   
  Megosztom
Lángokba borult egy csarnok és egy autószalon: nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra - tájékoztatta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladat a tűz terjedésnek megakadályozása, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagyértékű autók is vannak

- jelezte.

Kitért rá, sérültről nem tud, a tűz miatt keletkezett sűrű fekete füst messziről is látható. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján azt közölte: a fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen van.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

csámpai attila

fót

tűzoltók

csarnoképület

pest megye

katasztrófavédelem