Lángokba borult egy csarnok és egy autószalon: nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság

MTI   
  Megosztom
Lángokba borult egy csarnok és egy autószalon: nagy erőkkel vonult ki a tűzoltóság

Kigyulladt egy csarnoképület Fóton vasárnap, a tűz átterjedt az ingatlannal egybeépített autószalonra - tájékoztatta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, az elsődleges feladat a tűz terjedésnek megakadályozása, tekintettel arra is, hogy a szalonban nagyértékű autók is vannak

- jelezte.

Kitért rá, sérültről nem tud, a tűz miatt keletkezett sűrű fekete füst messziről is látható. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján azt közölte: a fővárosi hivatásos és a fóti önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen van.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

csámpai attila

fót

tűzoltók

csarnoképület

pest megye

katasztrófavédelem