Ezen a vidéki településen él Erdei Zsolt: igazi oázis veszi körül a legendás ökölvívót

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen él Erdei Zsolt: igazi oázis veszi körül a legendás ökölvívót

Erdei Zsolt otthonát elnézve érthető, miért tölt ott rengeteg időt a sportoló. 2007-ben kezdett bele az építkezésbe az ökölvívó, a Fóton található hatalmas telek mára már teljesen a szívéhez nőtt. Az álomház és kert akár egy képeslapon is tökéletesen festene, írja a femina.hu.

Erdei Zsolt nem sokszor szerepel a nyilvánosság előtt, magánéletét is igyekszik megóvni a reflektorfénytől. A Mokkával kivételt tett, és megmutatta az otthonát. Erdei Zsolt hobbija a kertészkedés, nagy lelkesedéssel és odaadással gondozza és ápolja a kertjét, amely tele van régi emlékekkel és nosztalgiával.

Van, hogy meghagyok ilyen kis szigeteket a kertemben. Nálam egy kicsit vadregényes az egész környezet, rengeteg vadvirágom van. Szeretem, amikor pompázik a kertem. Van itt szilva, cseresznye, barack és mindenféle örökzöld növény.

A kertje egyik legnagyobb éke az a többméteres szilfa, amelyet még az édesanyjától kapott, így ezt nagy becsben tartja.

Én ültettem itt ezt a rengeteg fát, a vadgesztenyétől kezdve a szelídgesztenyéig. Csomó olyan dolgom van a kertemben, amihez temérdek történet is fűződik, van egy szilfám is, amit édesanyámtól kaptam például.A többszintes ház és a tágas, zöld kert tipikusan az a kis oázis, ahová az ember bármikor elmenekülhet a nehézségek elől.

Ezek mind nagyon kedvesek a szívemnek. Amikor az élet nehézségeket tesz az ember elé, akkor ebbe a kertbe lehet menekülni, ami nagyon jó érzés számomra.A sportoló imádja látni, hogy a gyümölcsösei és az egzotikus növényei milyen szépen nőnek az évek során. Ez ad számára erőt, és egyfajta kiutat is jelent a szürke hétköznapokból.

Erdei Zsolt a mai napig nagy örömmel vesz részt a meghívott edzéseken, igyekszik minél több gyermek arcára mosolyt varázsolni.

Rendszeresen meghívnak engem az edzők, hogy tornaórák keretén belül tartsak edzéseket a gyerekeknek. Ez mindig hatalmas élmény nekik, főleg amikor előhúzok pár bajnoki övet a táskámból. Nekem küldetésem, hogy megpróbáljam a sportágunkat és magát a sportot is népszerűsíteni, a mosolygós arcokért pedig mindig megéri.

Fotók ITT láthatók.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erdei zsolt

vidéki ház

kertészkedés

fót

ökölvívó