Tovább terjeszkedik vidéken a Wolt: ezeken a településeken indult be a szolgáltatás

HelloVidék   
  Megosztom
Tovább terjeszkedik vidéken a Wolt: ezeken a településeken indult be a szolgáltatás

Hét új településsel bővítette nemrég szolgáltatási területét a Wolt, amely immár 60 városban van jelen, elérve ezzel a hazai lakosság közel felét. A további fejlesztéseket és bővítést tervező cég már több mint 4000 éttermi és kiskereskedelmi partnerrel rendelkezik, az idén elért településeken kivétel nélkül mindkét fajtával.

Cegléden, Gyöngyösön, Hódmezővásárhelyen, Kazincbarcikán, Makón, Salgótarjánban és Vácott indultak el a közelmúltban a Wolt kéktáskás futárpartnerei, ezzel csak az idén 30 új településen vált elérhetővé a szolgáltatás – jelentette be a cég mai közleményében. A Wolt 2018-ban kezdte meg a tevékenységét Budapesten, hogy három évvel később 16, tavaly ősszel pedig már 30 helyen lehessen rendelni az alkalmazással.

Több mint 4000 kereskedelmi partner

Immár 60 településen vagyunk jelen, amelyek össznépessége alig marad el a 4,3 millió főtől, így lassan az ország lakosságának fele használhatja a Woltot

– közölte a cég magyarországi ügyvezető igazgatója. Hartyányi Orsolya büszke rá, hogy az idén nyitott 30 városban egyaránt van éttermi és kiskereskedelmi partnerük, amelyek száma így már összesen meghaladja a négyezret. Ezáltal a melegételeken túl élelmiszert, állateledelt vagy virágot is lehet rendelni tőlük, és ezeket akár 30 percen belül házhoz is szállítják a futárok, akiknek tábora átlépte a nyolcezret.

A gyors és minőségi kiszállítás mellett a Wolt egy közösségépítő platform, amely összeköti a vállalkozásokat a vásárlóikkal

– véli az ügyvezető igazgató, aki szerint a felhasználók egyre több előnyét használják ki annak, hogy az alkalmazás révén egy komplett bevásárlóközpontot hordanak a zsebükben.

Ahogy az idén, jövőre is nagyszabású terjeszkedési céljaink vannak

– szögezte le Hartyányi Orsolya. A lefedettség további javításán túl a tervek további innovációkra is vonatkoznak, hiszen a Wolt folyamatosan, a felhasználók, illetőleg az éttermi és kiskereskedelmi partnerek igényeihez igazítva fejleszti és bővíti rugalmas szolgáltatásokkal házhozszállítási platformját.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

wolt

wolt futár

ételfutár

házhozszállítás

otthon

vidék