Több mint 300 millióból varázsolták újjá a vidéki bölcsit: itt megnézheted, milyen lett

MTI   
  Megosztom
Több mint 300 millióból varázsolták újjá a vidéki bölcsit: itt megnézheted, milyen lett

Csaknem harminc kisgyermekkel többet fogadhat a környei bölcsőde, amelyet 312 millió forint felhasználásával bővített a község önkormányzata. A fejlesztéshez a község 242 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el.

A Tatabánya melletti, dinamikusan növekvő lakosságú településen két csoportszobával bővítették az intézményt, amely öt új munkatársat vett fel a gyermekek nevelésére.

A beruházás során a nagyméretű csoportszobákat közös terasszal kapcsolták össze, így az időjárástól függetleníthetők az udvari foglalkozások, valamint az udvarra új játékokat helyeztek el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

környe

bölcsöde

támogatás