Elkészültek a munkálatok: különleges játszótér nyitotta meg a kapuit a vidéki városban

MTI   
  Megosztom
Elkészültek a munkálatok: különleges játszótér nyitotta meg a kapuit a vidéki városban

Befejeződött a Baranya megyei Szentlőrinc központjában található - közösségi térként és játszótérként is funkcionáló - Urbach tér közel 260 millió forintos felújítása.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 257 millió forintos támogatásával létrejött új park kulturális, oktatási és sportolási célokat is kielégít, és a szentlőrinciek mellett a környező kistelepüléseken élőket is szolgálja majd.

A mintegy ötszáz diák által látogatott általános iskola szomszédságában, a kisváros sűrűn lakott részén lévő - Szentlőrinc németországi testvérvárosáról elnevezett - Urbach tér korszerű játszótéri elemekkel bővült, megújultak rajta a közlekedési útvonalak, modernizálták a területen a közvilágítást, vendéglátóhelyet építettek, valamint térfigyelő kamerákat helyeztek el

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

felújítás

szentlőrinc

baranya megye