Elkészültek a munkálatok: különleges játszótér nyitotta meg a kapuit a vidéki városban

MTI   
  Megosztom
Elkészültek a munkálatok: különleges játszótér nyitotta meg a kapuit a vidéki városban

Befejeződött a Baranya megyei Szentlőrinc központjában található - közösségi térként és játszótérként is funkcionáló - Urbach tér közel 260 millió forintos felújítása.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 257 millió forintos támogatásával létrejött új park kulturális, oktatási és sportolási célokat is kielégít, és a szentlőrinciek mellett a környező kistelepüléseken élőket is szolgálja majd.

A mintegy ötszáz diák által látogatott általános iskola szomszédságában, a kisváros sűrűn lakott részén lévő - Szentlőrinc németországi testvérvárosáról elnevezett - Urbach tér korszerű játszótéri elemekkel bővült, megújultak rajta a közlekedési útvonalak, modernizálták a területen a közvilágítást, vendéglátóhelyet építettek, valamint térfigyelő kamerákat helyeztek el

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

felújítás

szentlőrinc

baranya megye