Egzotikus állatok ígéretével jutott pénzhez a kaposvári csaló: ennyit kért a medvéért, kenguruért, kapibaráért

MTI   
  Megosztom
Egzotikus állatok ígéretével jutott pénzhez a kaposvári csaló: ennyit kért a medvéért, kenguruért, kapibaráért

Egzotikus állatok beszerzésének ígéretével csalt ki pénzt négy embertől az ügyészség szerint egy férfi, ezért vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Az állatkerti gondozói tapasztalatot szerzett és más földrészekről származó emlősök tartásában jártas alföldi férfi ismert volt arról, hogy be tud szerezni külföldről Magyarországon különlegesnek számító állatokat.

A férfinek anyagi nehézségei támadtak, a pénzt másra költötte, tisztában volt azzal, hogy nem teljesítés esetén az előlegként átutalt összegeket nem fogja visszaadni, de erről a sértetteket nem tájékoztatta - írták. Az ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában kisebb kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott vele szemben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

állatok

állatkert

csaló

csalás

kenguru

medve

kaposvár

otthon