Bőnyi tragédia: megszólalt a megkéselt kislány édesanyja

HelloVidék   
  Megosztom
Bőnyi tragédia: megszólalt a megkéselt kislány édesanyja

Kicsengetés után a hatodikosok termében három kislány maradt, az egyikük Mirella volt. Az osztálytársa – aki halállistát írt korábban – egy kést vett elő és szívtájékon szúrta Mirellát. Az esetnek egy harmadik gyerek is szemtanúja volt, aki félelmében elbújt a teremben – közölte a híreket az acnews.hu. A portál úgy tudja, azon a bizonyos halállistán több iskolás gyerek neve is szerepelt, köztük Mirelláé is.

Ma délelőtt 8 óra 45 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a bőnyi iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A lányt mentőhelikopterrel szállították a győri Petz Aladár Megyi Oktatókórházba, ahol jelenleg is ápolják a sebesültet, közben zajlik a helyszínelés az általános iskolánál.

Pár perce értesültem csak a bőnyi körzeti megbízottól, hogy mi történt a kislányommal. Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány. Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon. De van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon. A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei? A férjem Ausztriában szakács, most indult haza, hogy a gyerekem mellett lehessen

- nyilatkozta a portálnak a megkéselt kislány, Mirella édesanyja.

Érthetetlen, ami történt, Mirellának soha nem volt konfliktusa az osztálytársaival. Fodrász vagy körmös akar lenni

– folytatta a kislány édesanyja.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

győr-moson-sopron

késelés

tragédia

általános iskola

bűncselekmény

gyilkossági kísérlet