Brutális pályázati pénzt nyert a békési kisváros: kiderült, mire költötték el a támogatást

MTI   
  Megosztom
Brutális pályázati pénzt nyert a békési kisváros: kiderült, mire költötték el a támogatást

Befejeződött a belterületi útfelújítás a Békés vármegyei Mezőkovácsházán, amelyre a dél-békési város csaknem 200 millió forint uniós támogatást nyert el - közölte az önkormányzat.

A 196 millió forintot a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből nyert el az 5 300 lakosú település. A támogatásból alig 5 hónap alatt újult meg több mint 2600 méternyi út. A fejlesztés része volt egy részben földutas utcában új út építése, aszfaltozás is. A beruházással Mezőkovácsháza két vasútállomásának megközelíthetőségét javító utakat fejlesztették - közölték.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

békés

top plusz program

beruházás

fejlesztés

otthon

útépítés