Tűz ütött ki a körmendi piacon: hét üzletet borítottak el a lángok + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Tűz ütött ki a körmendi piacon: hét üzletet borítottak el a lángok + videó

Kedden délelőtt fél tíz körül riasztották a tűzoltókat Körmendre, ahol a piac egyik épületében keletkezett tűz – számolt be róla a vaol.hu. A portál értesülései szerint a lángok a legszélső épületben csaptak fel, ahonnan a szél miatt a szomszédos épület tetőszerkezetére is átterjedtek.

Körmenden, a IV. Béla király utca egyik épületében keletkezett tűz kedden délelőtt. A lángok átterjedek a vele összeépített két üzletre is. A tűz oltása 10 órakor még tartott. A helyszínre Körmend, Szentgotthárd, Szombathely, Sárvár, Zalaegerszeg tűzoltói érkeztek ki, illetve a Katasztrófavédelem műveleti szolgálata is.

A portál szerint a tűz hét üzletet is érintett, viszont személyi sérülés szerencsére nem volt. Jelenleg is tartanak az utómunkálatok, a környéken forgalomkorlátozás van érvényben. Az áramszolgáltatás szünetel a környék egy részén; a tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az egyik épületből, ezt a lángok nem érintették. A tűz keletkezésének okát tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

körmend

piac

üzlet

tűz

katasztrofavédelem

otthon

tűzoltó

videó