Brutális gyilkosság Jánoshalmán: megfojtottak egy idős nőt, majd elvitték a tévéjét

MTI   
  Megosztom
Brutális gyilkosság Jánoshalmán: megfojtottak egy idős nőt, majd elvitték a tévéjét

Vádat emeltek egy fiatal férfi ellen, aki egy éve kábítószer hatása alatt megölt egy 81 éves nőt Jánoshalmán, majd elvitte a televízióját - tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Négyessyné Bodó Marianna közölte, az eset 2023-ban egy nyári estén történt: az akkor 23 éves jánoshalmi férfi, alkohol és drog fogyasztása után elhatározta, hogy kifosztja a látásból ismert idős nőt; a kerítésen átugorva, a ház egyik nyitott ablakán bemászott az épületbe.

A vármegyei rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták. Az ügyészség az emberölés súlyosabban minősülő - nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett - bűntettével vádolja. A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

jánosháza

otthon

bűncselekmény

drog

rendőrség