Szívszorító tragédia Kiskunlacházán: megfojtotta élettársa csecsemőjét, majd a derítőaknába dobta

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító tragédia Kiskunlacházán: megfojtotta élettársa csecsemőjét, majd a derítőaknába dobta

Kiskunlacházán adott életet gyermekének egy fialatkorú lány még 2018 májusában. A kilenc hónapra született, egészséges csecsemőt a lány élettársa a gyanú szerint megfojtotta, egy zacskóba tette és a ház derítő aknájába dobta. Hat évvel később derült fény a gyilkosságra Pest vármegyében – jelentette a police.hu.

A lány a közelmúltban, egy vita hevében, ismerőseik előtt vádolta meg volt élettársát azzal, hogy megölte közös gyermeküket, akinek titokban, otthon adott életet. Az adatgyűjtés, a tanúkihallgatások és az elvégzett nyomozási cselekmények alátámasztották a bűncselekmény elkövetését, amit a férfi kezdetben tagadott. Először azt mondta, hogy élettársa terhes volt, de elvetélt.

Azt azonban elismerte, hogy a halott csecsemőt egy nejlonzsákba tette és a derítőbe dobta. A csontokat a rendőrök a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével találták meg. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt. A további eljárást -szakértők bevonásával- emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatja a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

csecsemőgyilkosság

otthon

kiskunlacháza

rendőrség