Szívszorító tragédia Kiskunlacházán: megfojtotta élettársa csecsemőjét, majd a derítőaknába dobta

HelloVidék   
  Megosztom
Szívszorító tragédia Kiskunlacházán: megfojtotta élettársa csecsemőjét, majd a derítőaknába dobta

Kiskunlacházán adott életet gyermekének egy fialatkorú lány még 2018 májusában. A kilenc hónapra született, egészséges csecsemőt a lány élettársa a gyanú szerint megfojtotta, egy zacskóba tette és a ház derítő aknájába dobta. Hat évvel később derült fény a gyilkosságra Pest vármegyében – jelentette a police.hu.

A lány a közelmúltban, egy vita hevében, ismerőseik előtt vádolta meg volt élettársát azzal, hogy megölte közös gyermeküket, akinek titokban, otthon adott életet. Az adatgyűjtés, a tanúkihallgatások és az elvégzett nyomozási cselekmények alátámasztották a bűncselekmény elkövetését, amit a férfi kezdetben tagadott. Először azt mondta, hogy élettársa terhes volt, de elvetélt.

Azt azonban elismerte, hogy a halott csecsemőt egy nejlonzsákba tette és a derítőbe dobta. A csontokat a rendőrök a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat segítségével találták meg. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amit az illetékes bíróság elrendelt. A további eljárást -szakértők bevonásával- emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatja a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gyilkosság

csecsemőgyilkosság

otthon

kiskunlacháza

rendőrség