Viharban: elkészült a Horthy-trilógia befejező része

MTI   
  Megosztom
Viharban: elkészült a Horthy-trilógia befejező része

Megjelent Nemere István Horthy-trilógiájának befejező része. A szerző évekig dolgozott az összesen csaknem kétmillió karaktert felölelő művön.

A trilógia első kötete, "A tenger fia", a második, "A kormányzó" és utolsó, befejező része a "Viharban" című könyvekben Nemere nem magasztalja, de nem is ítéli el Horthy személyét. Mint azt a közleményben írják, a magánéletéből vett részletekkel egészítik ki Horthy eddig megismert karakterét.

Talán a semlegesség, amiért sokat fognak még beszélni a regényfolyamról. Egyben ez a kötetek legnagyobb "veszélye", mert nem ítélkezik sem így, sem úgy. Nemere István most is csak egyet akart: megmutatni az igazságot, mely sohasem fekete vagy fehér

- írják a közleményben. A HelloVidék pedig azt is kiderítette, hogy a kötetek a legnagyobb internetes könyvesboltokban 2-3 ezer forintba kerülnek.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horthy

trilógia

könyv

nemere

nemere istván