Viharban: elkészült a Horthy-trilógia befejező része

MTI   
  Megosztom
Viharban: elkészült a Horthy-trilógia befejező része

Megjelent Nemere István Horthy-trilógiájának befejező része. A szerző évekig dolgozott az összesen csaknem kétmillió karaktert felölelő művön.

A trilógia első kötete, "A tenger fia", a második, "A kormányzó" és utolsó, befejező része a "Viharban" című könyvekben Nemere nem magasztalja, de nem is ítéli el Horthy személyét. Mint azt a közleményben írják, a magánéletéből vett részletekkel egészítik ki Horthy eddig megismert karakterét.

Talán a semlegesség, amiért sokat fognak még beszélni a regényfolyamról. Egyben ez a kötetek legnagyobb "veszélye", mert nem ítélkezik sem így, sem úgy. Nemere István most is csak egyet akart: megmutatni az igazságot, mely sohasem fekete vagy fehér

- írják a közleményben. A HelloVidék pedig azt is kiderítette, hogy a kötetek a legnagyobb internetes könyvesboltokban 2-3 ezer forintba kerülnek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horthy

trilógia

könyv

nemere

nemere istván