Ilyen sem volt még a Balatonon: ijesztő, ami hamarosan kifut Siófokról

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen sem volt még a Balatonon: ijesztő, ami hamarosan kifut Siófokról

A hétvégékre többféle programot is kínálnak a kikapcsolódásra vágyóknak, például hangulatos sétahajózásra is nyílik lehetőség különleges körítéssel.

Igazi családi program a fedélzetről megcsodálni a tó szépségeit és a partok ezernyi színbe öltöző erdőit. A családi programot kiegészítve felidézhetjük Helka és Kelén legendáját is, akár a kicsiknek mesét olvasva.

A két balatoni mesealak kalandos története máig őrzi, hogyan mentette meg a remete fia Kelén és a herceg leánya Helka igaz szerelme az elátkozott, Sió nevű tavi tündért. És hogy miért emelkednek ki ezek a nevek a legendák köréből? Mert a Balatonon ma is jár két, még 1891-ben épült hajó, amelyek felújítva máig hűen szolgálják a vendégeket, büszkén viselve Helka és Kelén nevét.

A töklámpásokkal, szellemekkel, boszorkányokkal és más vidám rémségekkel teli program október 27-én, 15.00 órakor indul Siófok hajóállomásáról. Az izgalmasan hátborzongató, másfél órás gyerekhajós utazáson kincsvadászatot is rendeznek, a kicsiket kedvezményes jegyekkel, a jelmezbe öltözőket pedig extra ajándékkal is várják.

A nagyobbak sem maradnak ki persze az ünneplésből, számukra az este hétkor induló Halloween partyhajó kínál egyedülálló élményeket. Az este mágikus koktélokkal és vérpezsdítő zenékkel is szolgál, sőt ezen az utazáson is várják a gyerekeket. Beöltözni a partira is "rémisztően" ajánlott.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

balaton

ősz

halloween

hellovidék

szórakozás