Ilyen sem volt még a Balatonon: ijesztő, ami hamarosan kifut Siófokról

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen sem volt még a Balatonon: ijesztő, ami hamarosan kifut Siófokról

A hétvégékre többféle programot is kínálnak a kikapcsolódásra vágyóknak, például hangulatos sétahajózásra is nyílik lehetőség különleges körítéssel.

Igazi családi program a fedélzetről megcsodálni a tó szépségeit és a partok ezernyi színbe öltöző erdőit. A családi programot kiegészítve felidézhetjük Helka és Kelén legendáját is, akár a kicsiknek mesét olvasva.

A két balatoni mesealak kalandos története máig őrzi, hogyan mentette meg a remete fia Kelén és a herceg leánya Helka igaz szerelme az elátkozott, Sió nevű tavi tündért. És hogy miért emelkednek ki ezek a nevek a legendák köréből? Mert a Balatonon ma is jár két, még 1891-ben épült hajó, amelyek felújítva máig hűen szolgálják a vendégeket, büszkén viselve Helka és Kelén nevét.

A töklámpásokkal, szellemekkel, boszorkányokkal és más vidám rémségekkel teli program október 27-én, 15.00 órakor indul Siófok hajóállomásáról. Az izgalmasan hátborzongató, másfél órás gyerekhajós utazáson kincsvadászatot is rendeznek, a kicsiket kedvezményes jegyekkel, a jelmezbe öltözőket pedig extra ajándékkal is várják.

A nagyobbak sem maradnak ki persze az ünneplésből, számukra az este hétkor induló Halloween partyhajó kínál egyedülálló élményeket. Az este mágikus koktélokkal és vérpezsdítő zenékkel is szolgál, sőt ezen az utazáson is várják a gyerekeket. Beöltözni a partira is "rémisztően" ajánlott.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

balaton

ősz

halloween

hellovidék

szórakozás