Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

HelloVidék   
  Megosztom
Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

A Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok előtt új, multifunkcionális sportpálya épült, amit Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Sveiczer Sándor polgármester adott át szombat délelőtt - írja a Heol.

A lakók által Bermuda-háromszögnek nevezett terület új funkciót kapott: eddig csak hasznosítatlan zöldfelület volt, most szabadidőparkot, multifunkciós sportpályát, rekortán borítású futópályát, szabadtéri fitnesz-, gördeszka- és tornapályát, napozó- és játszóteret, tanösvényt, öntözőrendszert, valamint napelemes térvilágítást alakítottak ki rajta.

Az új park megnyitó ünnepségén a Hevesi SE országos bajnok atlétái és a Hegeshow bike trial világbajnokai - az ország legjobb extrém sportolói - tartottak látványos bemutatót.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sport

heves

sportpálya