Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

HelloVidék   
  Megosztom
Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

A Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok előtt új, multifunkcionális sportpálya épült, amit Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Sveiczer Sándor polgármester adott át szombat délelőtt - írja a Heol.

A lakók által Bermuda-háromszögnek nevezett terület új funkciót kapott: eddig csak hasznosítatlan zöldfelület volt, most szabadidőparkot, multifunkciós sportpályát, rekortán borítású futópályát, szabadtéri fitnesz-, gördeszka- és tornapályát, napozó- és játszóteret, tanösvényt, öntözőrendszert, valamint napelemes térvilágítást alakítottak ki rajta.

Az új park megnyitó ünnepségén a Hevesi SE országos bajnok atlétái és a Hegeshow bike trial világbajnokai - az ország legjobb extrém sportolói - tartottak látványos bemutatót.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sport

heves

sportpálya