Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

HelloVidék   
  Megosztom
Kutyát sétáltatnál, edzenél, vagy sakkoznál? Itt mindet megteheted!

A Heves Városi Sport- és Rendezvénycsarnok előtt új, multifunkcionális sportpálya épült, amit Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője és Sveiczer Sándor polgármester adott át szombat délelőtt - írja a Heol.

A lakók által Bermuda-háromszögnek nevezett terület új funkciót kapott: eddig csak hasznosítatlan zöldfelület volt, most szabadidőparkot, multifunkciós sportpályát, rekortán borítású futópályát, szabadtéri fitnesz-, gördeszka- és tornapályát, napozó- és játszóteret, tanösvényt, öntözőrendszert, valamint napelemes térvilágítást alakítottak ki rajta.

Az új park megnyitó ünnepségén a Hevesi SE országos bajnok atlétái és a Hegeshow bike trial világbajnokai - az ország legjobb extrém sportolói - tartottak látványos bemutatót.

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sport

heves

sportpálya