Télen sem kell a négy fal között ülni: mutatjuk a lehetőséget

MTI   
  Megosztom
Télen sem kell a négy fal között ülni: mutatjuk a lehetőséget

Szombaton indul a síszezon Eplényben, a sportolni vágyók használhatják az A1-es, valamint a tanuló pályát is - tájékoztatta pénteken az MTI-t a Síaréna Kft. marketing vezetője.

A pályán mintegy 70 centiméteres a hó a folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően - mondta László Márk marketing vezető. Hozzátette: a nyitás napján elindul a négyüléses felvonó és megújult kínálattal várja a látogatókat a Kemencés Büfé.

A hegyen található körvár büfét áthelyezték a kétüléses sífelvonó kiszálló épülete mellé, a vendéglátóhelyet kibővítették egy napozásra alkalmas, 300 négyzetméteres terasszal - mondta a marketing vezető. A pályához legközelebb eső kék bejárat kibővített parkolója 400 autó befogadására alkalmas.

Az A7-es pálya felső szakaszát feltöltötték földdel, így a korábban kritikus pályaszakaszon is biztonságosan lehet majd sportolni. Ha az időjárás lehetővé teszi, fokozatosan behavazzák a síaréna valamennyi pályáját, amelynek hosszúsága összesen mintegy 8 kilométer, az eplényi helyszínen 16 különböző útvonalon lehet hódolni a téli sportoknak - fűzte hozzá.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sport

síelés

hellovidék

eplény

szórakozás