Télen sem kell a négy fal között ülni: mutatjuk a lehetőséget

MTI   
  Megosztom
Télen sem kell a négy fal között ülni: mutatjuk a lehetőséget

Szombaton indul a síszezon Eplényben, a sportolni vágyók használhatják az A1-es, valamint a tanuló pályát is - tájékoztatta pénteken az MTI-t a Síaréna Kft. marketing vezetője.

A pályán mintegy 70 centiméteres a hó a folyamatos hóágyúzásnak köszönhetően - mondta László Márk marketing vezető. Hozzátette: a nyitás napján elindul a négyüléses felvonó és megújult kínálattal várja a látogatókat a Kemencés Büfé.

A hegyen található körvár büfét áthelyezték a kétüléses sífelvonó kiszálló épülete mellé, a vendéglátóhelyet kibővítették egy napozásra alkalmas, 300 négyzetméteres terasszal - mondta a marketing vezető. A pályához legközelebb eső kék bejárat kibővített parkolója 400 autó befogadására alkalmas.

Az A7-es pálya felső szakaszát feltöltötték földdel, így a korábban kritikus pályaszakaszon is biztonságosan lehet majd sportolni. Ha az időjárás lehetővé teszi, fokozatosan behavazzák a síaréna valamennyi pályáját, amelynek hosszúsága összesen mintegy 8 kilométer, az eplényi helyszínen 16 különböző útvonalon lehet hódolni a téli sportoknak - fűzte hozzá.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sport

síelés

hellovidék

eplény

szórakozás