A kultúra a szellem levegője: Sopronban az idei évadot a reménynek szentelik

MTI   
  Megosztom
A kultúra a szellem levegője: Sopronban az idei évadot a reménynek szentelik

A remény évada lesz a 2019-2020-as a Soproni Petőfi Színházban, ahol felnőtt bérletben hat nagyszínházi darabot láthat a közönség - mondta Pataki András, a Soproni Petőfi Színházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője kedden sajtótájékoztatón.

Idén nyáron lesz a harmincadik évfordulója a Páneurópai Pikniknek és jövőre Magyarországon rendezik meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, mondta el Pataki András. E két esemény hatására foglalkoznak egy évadon át a keresztény európai kultúra aktuális identitáskérdéseivel, azzal a reménnyel, hogy a múltban kapaszkodót találva hogyan viszonyulunk a jövőhöz.

Az évad Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettjének bemutatójával kezdődik október 19-én. A darabot június végén németül játsszák a fertőrákosi barlangszínházban.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kultúra

sopron

színház