A kultúra a szellem levegője: Sopronban az idei évadot a reménynek szentelik

MTI   
  Megosztom
A kultúra a szellem levegője: Sopronban az idei évadot a reménynek szentelik

A remény évada lesz a 2019-2020-as a Soproni Petőfi Színházban, ahol felnőtt bérletben hat nagyszínházi darabot láthat a közönség - mondta Pataki András, a Soproni Petőfi Színházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője kedden sajtótájékoztatón.

Idén nyáron lesz a harmincadik évfordulója a Páneurópai Pikniknek és jövőre Magyarországon rendezik meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, mondta el Pataki András. E két esemény hatására foglalkoznak egy évadon át a keresztény európai kultúra aktuális identitáskérdéseivel, azzal a reménnyel, hogy a múltban kapaszkodót találva hogyan viszonyulunk a jövőhöz.

Az évad Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettjének bemutatójával kezdődik október 19-én. A darabot június végén németül játsszák a fertőrákosi barlangszínházban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kultúra

sopron

színház