Nagy dobásra készül Veszprém: mutatjuk a tavaszi programokat

MTI   
  Megosztom
Nagy dobásra készül Veszprém: mutatjuk a tavaszi programokat

Öt produkcióval várja az érdeklődőket március elejétől a 12. veszprémi tavaszi fesztivál. A négy saját előadás mellett egy vendégprodukciót láthatnak az érdeklődők a rendezvényen - közölte a program szervezője sajtótájékoztatón, Veszprémben.

Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, hogy március 2-án Ivancsics Ilona és színtársai előadásában láthatja a közönség Jókai Anna Fejünk felől a tetőt című színpadi játékát Kőváry Katalin rendezésében.

Közölte: a darab a hatvanas években játszódik Budapesten, egy józsefvárosi házban. Négy generáció történetét ismerhetik meg nézők: a családtagok ugyan egy fedél alatt élnek, de csak a saját kicsinyes gondjaikkal vannak elfoglalva.

A fesztivál soron következő előadását, Márton Gyula Csinibaba című művét március 9-én láthatja a közönség, mely Tímár Péter filmjének színpadi változata - mondta Vándorfi László.

Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játékát, mely Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regénye nyomán született, március 10-én adja elő a veszprémi társulat.

Március 23-án az Egy darabot a szívemből című musical látható, a Máté Péter, S. Nagy István dalai felhasználásával született zenés mű a hatvanas években játszódik, a fiatalok elvágyódását fogalmazza meg.

A fesztivál záró produkcióját, Marc Camoletti Boeing-boeing, leszállás Párizsban című vígjátékát március 24-ére tűzték műsorra.

A fesztivál nyitányaként mutatják be Bacsó Péter A tanú című filmjének színpadi változatát február 16-án.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fesztivál

program

rendezvény

programajánló

veszprém

tavasz