Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

HelloVidék   
  Megosztom
Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

A két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet - írja a sonline.hu.

A portál szerint két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet. A szervezők a múlthéten járták be a két helyszínt, végleges döntésük pedig a napokban születhet meg.

Hídvégi József és Csákovics Gyula is bizakodóan nyilatkozott a sonline.hu-nak, de további részleteket az új helyszín pontosítása után ígértek a szervezők. Az esemény szervezésére sokan jelentkeztek, korábban a Velencei-tó és a Duna-kanyar is felmerült helyszínötletként, de a Balaton esélyesebb tűnik, mert közel van a sármelléki reptér, és van megfelelő mennyiségű szállodai kapacitás is a térségben. Ez azért is fontos, mert Félmillió nézőt várnak a nyári futamra. A szervezők folyamatosan tárgyalnak és a tervek szerint a napokban hozzák nyilvánosságra döntésüket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

red bull air race

balaton

város

fonyód

zamárdi