Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

HelloVidék   
  Megosztom
Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

A két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet - írja a sonline.hu.

A portál szerint két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet. A szervezők a múlthéten járták be a két helyszínt, végleges döntésük pedig a napokban születhet meg.

Hídvégi József és Csákovics Gyula is bizakodóan nyilatkozott a sonline.hu-nak, de további részleteket az új helyszín pontosítása után ígértek a szervezők. Az esemény szervezésére sokan jelentkeztek, korábban a Velencei-tó és a Duna-kanyar is felmerült helyszínötletként, de a Balaton esélyesebb tűnik, mert közel van a sármelléki reptér, és van megfelelő mennyiségű szállodai kapacitás is a térségben. Ez azért is fontos, mert Félmillió nézőt várnak a nyári futamra. A szervezők folyamatosan tárgyalnak és a tervek szerint a napokban hozzák nyilvánosságra döntésüket.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

red bull air race

balaton

város

fonyód

zamárdi