Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

HelloVidék   
  Megosztom
Ki lesz a befutó: Fonyód és Zamárdi is pályázik a Red Bull Air Race rendezésére

A két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet - írja a sonline.hu.

A portál szerint két dél-balatoni település jó esélyekkel pályázhat arra, hogy idén nyáron valamelyik városban szervezzék meg a Red Bull Air Racet. A szervezők a múlthéten járták be a két helyszínt, végleges döntésük pedig a napokban születhet meg.

Hídvégi József és Csákovics Gyula is bizakodóan nyilatkozott a sonline.hu-nak, de további részleteket az új helyszín pontosítása után ígértek a szervezők. Az esemény szervezésére sokan jelentkeztek, korábban a Velencei-tó és a Duna-kanyar is felmerült helyszínötletként, de a Balaton esélyesebb tűnik, mert közel van a sármelléki reptér, és van megfelelő mennyiségű szállodai kapacitás is a térségben. Ez azért is fontos, mert Félmillió nézőt várnak a nyári futamra. A szervezők folyamatosan tárgyalnak és a tervek szerint a napokban hozzák nyilvánosságra döntésüket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

red bull air race

balaton

város

fonyód

zamárdi