Kiderült a helyszín: a Balatonnál rendezik az idei Red Bull Air Race-t

hvg.hu   
  Megosztom
Kiderült a helyszín: a Balatonnál rendezik az idei Red Bull Air Race-t

Miután kiderült, hogy Budapest nem biztosít tovább helyszínt a hangos rendezvénynek, többen jelentkeztek a feladatra. Végül Zamárdi nyert.

Így július 13-14-e között idén a Red Bull Air Race a Balaton parton, Zamárdiban lesz - írja a hvg.hu az Air Race közleménye alapján.

A Red Bull Air Race világszínvonalú nemzetközi esemény, így nagy örömmel biztosítunk helyszínt a 2019-es magyar futamnak

– mondta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

Szeretném megköszönni Csákovics polgármester úrnak és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy a Red Bull Air Race magyarországi futamának a Balaton adhasson otthont

– mondta Erich Wolf, a Red Bull Air Race GmbH ügyvezetője.

A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegyvásárlási lehetőségeket a balatoni versenyre is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull

red bull air race

air race

zamárdi

balaton