Kiderült a helyszín: a Balatonnál rendezik az idei Red Bull Air Race-t

hvg.hu   
  Megosztom
Kiderült a helyszín: a Balatonnál rendezik az idei Red Bull Air Race-t

Miután kiderült, hogy Budapest nem biztosít tovább helyszínt a hangos rendezvénynek, többen jelentkeztek a feladatra. Végül Zamárdi nyert.

Így július 13-14-e között idén a Red Bull Air Race a Balaton parton, Zamárdiban lesz - írja a hvg.hu az Air Race közleménye alapján.

A Red Bull Air Race világszínvonalú nemzetközi esemény, így nagy örömmel biztosítunk helyszínt a 2019-es magyar futamnak

– mondta Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

Szeretném megköszönni Csákovics polgármester úrnak és mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy a Red Bull Air Race magyarországi futamának a Balaton adhasson otthont

– mondta Erich Wolf, a Red Bull Air Race GmbH ügyvezetője.

A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a jegyvásárlási lehetőségeket a balatoni versenyre is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

red bull

red bull air race

air race

zamárdi

balaton