Káosz és tömegpánik: botrányba fulladt Majka vidéki koncertje

HelloVidék   
  Megosztom
Káosz és tömegpánik: botrányba fulladt Majka vidéki koncertje

A rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, akkora tömeg indult a sztár ingyenes koncertjére. A rajongók dühöngenek, mert Majka bulija helyett a környező szűk utcákban rekedtek - írja a Bors.

A portál szerint a veszprémi Gizella Napokon számos kulturális program mellett egymást váltották a színpadon a fellépők. A fő produkció Majka koncertje volt, ami este fél tíz körül kezdődött el. A lelkes tömeg már két órával a koncert előtt elkezdett gyülekezni a téren - ezt észlelve a szervezők biztonsági okokból este nyolc órától elkezdték korlátozni az Óváros térre a belépést. Egy darabig még kisebb, 4-6 fős csoportokat beengedtek a területre, a lezárt szakasz mögé, de a későbbiekben már senki sem léphetett a térre és a környéket is lezárták.

A szakemberek szerint a terület maximum ötezer ember befogadására képes, ettől nagyobb tömeg esetén veszélyessé válik, mivel a teret csak nagyon szűk utcákon keresztül lehet elhagyni egy esetleges evakuálás esetén. A szervezők jól döntöttek, még akkor is, ha sokan csalódottan távoztak a helyszínről.

(Kiemelt kép: Majka hivatalos oldala)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

majka

koncert