Káosz és tömegpánik: botrányba fulladt Majka vidéki koncertje

HelloVidék   
  Megosztom
Káosz és tömegpánik: botrányba fulladt Majka vidéki koncertje

A rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, akkora tömeg indult a sztár ingyenes koncertjére. A rajongók dühöngenek, mert Majka bulija helyett a környező szűk utcákban rekedtek - írja a Bors.

A portál szerint a veszprémi Gizella Napokon számos kulturális program mellett egymást váltották a színpadon a fellépők. A fő produkció Majka koncertje volt, ami este fél tíz körül kezdődött el. A lelkes tömeg már két órával a koncert előtt elkezdett gyülekezni a téren - ezt észlelve a szervezők biztonsági okokból este nyolc órától elkezdték korlátozni az Óváros térre a belépést. Egy darabig még kisebb, 4-6 fős csoportokat beengedtek a területre, a lezárt szakasz mögé, de a későbbiekben már senki sem léphetett a térre és a környéket is lezárták.

A szakemberek szerint a terület maximum ötezer ember befogadására képes, ettől nagyobb tömeg esetén veszélyessé válik, mivel a teret csak nagyon szűk utcákon keresztül lehet elhagyni egy esetleges evakuálás esetén. A szervezők jól döntöttek, még akkor is, ha sokan csalódottan távoztak a helyszínről.

(Kiemelt kép: Majka hivatalos oldala)

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

majka

koncert