Ingyenes koncertek várnak Veszprémben: ezekkel a programokkal készülnek

MTI   
  Megosztom
Ingyenes koncertek várnak Veszprémben: ezekkel a programokkal készülnek

Magyar kórusok találkozójának ad otthont Veszprém június 7. és 9. között, a hazaiak mellett határon túli együttesek is fellépnek majd - közölte sajtótájékoztatóján a szervező Veszprém Város Vegyeskarának karnagya.

Erdélyi Ágnes elmondta, hogy a házigazda együttes mellett a fesztiválon meghallgathatják az érdeklődők a sepsiszentgyörgyi Cantus Firmus Vegyeskart, kolozsvár magyar gyermekkórusát és a budapesti Amadeus Kórust.

Porga Gyula, Veszprém polgármestere, arról beszélt, hogy a találkozó megszervezésével Veszprém Város Vegyeskara a határon túli közösségek erősítésének misszióját vállalja fel. A koncertek a szombati program kivételével ingyenesen látogathatók.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

veszprém

koncert

program

programajánló

kórus