Szomorú hírt közölt Majka: ezek a koncertek már biztos elmaradnak

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú hírt közölt Majka: ezek a koncertek már biztos elmaradnak

Majka is megerősítette a hírt, miszerint hangszálgyulladás miatt kénytelen lemondani a héten esedékes koncertjeit - szúrta ki a HelloVidék a zenész Facebook oldalán.

Majka bevallotta: az elmúlt időszakban hangszálproblémákkal küzd. A közösségi oldalára feltöltött videóban arról beszélt, hogy a napokban nagyon megerőltette a hangszálait, a tegnapi vizsgálat pedig kiderítette, hogy a zenész hangszálgyulladásban szenved. Majka az orvosai kérésére lemondta a héten esedékes fellépéseit, tehát a tegnapi dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncerjét. A rapper elárulta, hogy a turnéja jövő héten folytatódik, tehát június 21-én Keszthelyen már színpadra állhat. A bejegyzéséből az is kiderült, hogy elmaradt fellépések pótlásáról igyekeznek pótolni.

A hír sajnos igaz, a mai dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncert betegség miatt elmarad. Akik követtek, tudjátok, hogy hetek óta hangszálproblémákkal küzdök, a tegnap esti lelet alapján hangszálgyulladás miatt – kifejezetten orvosi kérésre – a hétre egyeztetett valamennyi fellépést lemondtunk… A szervezőket még este értesítettük, köszönöm a korrektségüket. A turné jövő héttől (jún. 20.) folytatódik, az elmaradt koncerteket igyekszünk pótolni!

– írta Majka a Facebook-oldalán, ahol több száz rajongó kíván neki mielőbbi gyógyulást.

Fotó: MTI/Nyikos Péter

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

majka

koncert

vidék

szórakozás

zene

betegség