Szomorú hírt közölt Majka: ezek a koncertek már biztos elmaradnak

HelloVidék   
  Megosztom
Szomorú hírt közölt Majka: ezek a koncertek már biztos elmaradnak

Majka is megerősítette a hírt, miszerint hangszálgyulladás miatt kénytelen lemondani a héten esedékes koncertjeit - szúrta ki a HelloVidék a zenész Facebook oldalán.

Majka bevallotta: az elmúlt időszakban hangszálproblémákkal küzd. A közösségi oldalára feltöltött videóban arról beszélt, hogy a napokban nagyon megerőltette a hangszálait, a tegnapi vizsgálat pedig kiderítette, hogy a zenész hangszálgyulladásban szenved. Majka az orvosai kérésére lemondta a héten esedékes fellépéseit, tehát a tegnapi dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncerjét. A rapper elárulta, hogy a turnéja jövő héten folytatódik, tehát június 21-én Keszthelyen már színpadra állhat. A bejegyzéséből az is kiderült, hogy elmaradt fellépések pótlásáról igyekeznek pótolni.

A hír sajnos igaz, a mai dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncert betegség miatt elmarad. Akik követtek, tudjátok, hogy hetek óta hangszálproblémákkal küzdök, a tegnap esti lelet alapján hangszálgyulladás miatt – kifejezetten orvosi kérésre – a hétre egyeztetett valamennyi fellépést lemondtunk… A szervezőket még este értesítettük, köszönöm a korrektségüket. A turné jövő héttől (jún. 20.) folytatódik, az elmaradt koncerteket igyekszünk pótolni!

– írta Majka a Facebook-oldalán, ahol több száz rajongó kíván neki mielőbbi gyógyulást.

Fotó: MTI/Nyikos Péter

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

majka

koncert

vidék

szórakozás

zene

betegség