Ennyiért ehetsz-ihatsz a szegedi karácsonyi vásárban + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyiért ehetsz-ihatsz a szegedi karácsonyi vásárban + VIDEÓ

Fördős Zé legutóbbi videójában azt mutatta be, hogyan "zabálták fel" a szegedi karácsonyi vásár legtutibb kajáit. Érdemes csekkolni a videót, hogy ti már tudjátok, mit érdemes enni, ha arra jártok!

A videóban Zé körbejárja a szegedi forgatagot, ahol többek közt olyan különlegességekre bukkanhatunk, mint a málnás forraltbor vagy a ponty haltepertő. A bevállalósok a hagyományos ízek mellett kóstolhatnak akár olyan extrém ételeket is, mint a hagymás, sült vér. Na, de lássuk, miket kínálnak még a szegedi vásárban a látogatóknak!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szeged

kaja

karácsony

karácsonyi vásár

étel

evés

ital

fogyasztás